Bimoo 50pcs Skristi Susiejimas Gaidys Balno kailį ant nugaros šunys Plunksnos Gaidys Schlappen Plunksnos už Steelhead Lašišų Plaukioja Bass Sūraus vandens Streamer

w68892

€2.05

-1.02

€3.07

-33 %

Nauja prekė

Bimoo 50pcs Skristi Susiejimas Gaidys Balno kailį ant nugaros šunys Plunksnos Gaidys Schlappen Plunksnos už Steelhead Lašišų Plaukioja Bass Sūraus vandens Streamer

Prekės Aprašymas:

Fly Susiejimas Kailį Ant Nugaros Šunys Plunksna

Įvairių Spalvų: juoda, balta, žalia, mėlyna, oranžinė, natūrali, alyvuogių, rožinės, geltonos, 9colors galimybė.

Smailas 12~16cm ilgio ir natūraliai smailas plunksna

Balno kailį ant nugaros šunys Skristi Susiejimas/Susiejimas Skrenda

Savybės:

Puikus Susiejimas Skrenda

Puikus vamzdžiai ir didelis sūraus vandens.

ilgai ir lengva dirbti su.

Naudoti uodegos, sparnai, gerklės, antkakliai, ir palmered hackles dėl didesnių skrenda.

Puikus steelhead ir Atlanto lašišos plaukioja, bosas ir sūraus vandens atšakos.

Pakavimo Kiekis:

50PCS/Pak

PREKYBOS PASTABOS

Sveiki atvykę į Bimoo Oficiali Parduotuvė,I ' ll do my best tarnauti jums aukštos kokybės produktus,maloningas klientų aptarnavimo,have a nice prekybos laiką!

*Prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant, mes išsiųsti į patvirtintas Alibaba adresą. Jei norite mums atsiųsti į kitą gavėjo pavadinimas ir adresas, pls palikti pranešimą mūsų sandoris.

Pristatymo Laikas

*mes išsiųsti prekes per 3 darbo dienas po to, kai jūs mokate užsakymo.Jei norite sumaišyti įsigyti gauti daugiau pigūs skino pristatymas, prašome susisiekti su mumis.

Muitinės & Taxations

*Mes paprastai laivas pirkėjai punktas mažesnę vertę, siekiant išvengti pirkėjų mokesčių. Tačiau mokesčių yra deterdmined pirkėjo užsakymą ne mums, skirtingose šalyse, skirtingų mokesčio tarifo, todėl, jei jokio mokesčio, tuomet pirkėjas turi imtis.

Pakuotės Klausimais

*Visas prekes siunčiame jums yra 100% originalios pakuotės ir undamage.

Patvirtinti gavimo

*Kai jūs gaunate ir patvirtinkite užsakymą, prašome eiti į www.reefaquarium.lt užbaigti užsakymą, ir mes būtume tikrai dėkingi, jei jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų dėl www.reefaquarium.lt.

Klientų Pranešimas

*Klientų patenkinamas yra labiausiai svarbus mums. Jei turite problemų ar klausimų dėl jūsų operacijos, prašome ne delsė kreiptis į mus ne pirmą kartą. Dauguma laiko, tai yra tiesiog nesusipratimas, kad mums bus malonu ištaisyti.

Grįžta & Grąžinti

*Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausią, ką galime.Jei jūsų netenkina,prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčų.Problemas dėl sklypo prarado,negerai elementai ir defektų arba žalos produktai,kurie visi gali būti sprendžiami siųsti naują ar grąžinti visą sumą, jei norite.

Atsiliepimai

*Maloniai prašome palikti mums, 5-žvaigždučių atsiliepimus, jei ji jums patinka.Jūsų teigiami komentarai yra varomoji jėga mums suteikti daugiau aukštos kokybės produktus ir daugiau personallized paslaugas. Mes visada nori suteikti jums nuostabų apsipirkti laiko čia!

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas

Spalva Juodos, Mėlynos, Žalios, Natūralios, Alyvuogių, Oranžinė, Rožinė, Balta, Geltona
Tipas Pranešk Apie Netikrą Suvilioti
Ilgis Tapered 12~16cm
Kategorijos SUVILIOTI
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Prekės Pavadinimas Bimoo
Modelio Numeris Balno Kailį Ant Nugaros Šunys
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai