Aukštos kokybės 20cm 8Pin CPU moterų dual 8pin (4 + 4) male kabelio adapteris CPU 8 pin 8p maitinimo kabelis

w69081

€1.28

Nauja prekė

Prieš jums pirkti

Skelbimas: Dėl skirtingų gaminti partijų, produkto informaciją gali būti šiek tiek skiriasi. Jei jums priežiūros skirtumas, prašome nusipirkti ją atidžiai. Prašome leisti 1-2CM skiriasi dėl rankinis matavimas. Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą. Pastaba apie pateikimas (prašome perskaityti prieš tvarka ): 1: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius 2: Cainiao Super Pasaulio Ekonomika 3: SF Ekonomikos Oro Pašto 4: Cainiao Super Ekonomikos Specialios Prekių Šie 4 Ekonomikos laivybos metodai gali tik kelio pradžia Kinijoje. NEGALI Stebėti daugiau . Tu geriau pasirinkti kitų laivybos metodai(Gali treko Greičiau) . A. Prašom patikrinti su savo šalies muitinės įstaigai, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. B. Kaip pirkėjas, tai yra jūsų pareiga mokėti mokesčius, kai jūs padarote užsakymą iš užsienio. Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. Į Braziliją reikia visų pirkėjų mokėti muitų mokestis už visus sklypus. Visi importuoti laiškus į Braziliją reikia teikti gavėjo mokesčių mokėtojo(CPF) informacija.

produkto aprašymas

[Produkto pavadinimas]: Dual CPU8Pin vieną tašką ir dvi dual CPU 8 pin perdavimo pratęsimo serverio [Ilgis produktą]: 20 cm [Vielos Modelis]: 1007 18AWG [Single svoris]: 47G [Produkto sąsaja]: CPU 8P moterų shell / CPU 8P (4 + 4) vyrų shell [Produkto funkcija]: Vienas CPU jungtis yra pratęstas iki kelių CPU maitinimo jungtis. Juodas korpusas padengtas juodos spalvos medvilniniai tinklelio, kuris yra daugiau gražių ir high-end.

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys

Tipas Kabelio Adapteris
Produktų Statusas Sandėlyje
Pakuotė Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai