Nauja
10vnt /daug 45*24MM Metalo Lydinio Snap kalnų krištolas Flatback Mygtukus, Papuošalai, Drabužiai Vestuvių

10vnt /daug 45*24MM Metalo Lydinio Snap kalnų krištolas Flatback Mygtukus, Papuošalai, Drabužiai Vestuvių "Pasidaryk pats" Siuvimo Reikmenys, Dekoratyviniai

w69550

€4.12

Nauja prekė

Produkto Gamintojas:YWXINIX Gaminio Dydis:45*24MM Produkto Svoris:6.7 g/vnt Gaminio Medžiaga:Alloy+kalnų krištolas+Akrilas

Mes išsiųsime jums siuntinį per 48 valandas, kaip įprasta, siekiant užtikrinti, kad pakuotė gali būti pristatyti į jūsų rankas, Prašome įsitikinkite, kad visa informacija yra teisinga per 24 valandas afteryou mokama.

1.Jei gaminiai yra ne pats, kaip decsription arba skaldytų tranzito. Prašome susisiekti su mumis per 7 dienas ir fotografavimas ,Mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums. 2.Jūs galite susisiekti su mumis elektroniniu palikti pranešimą pagal tą įsakymą dėl www.reefaquarium.lt arba Trademanger, Mes pasistengsime atsakyti jums artimiausiu metu ir kovoti su ja.

Jūsų teigiami atsiliepimai yra labai vertinama, pls šviesti 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes atsiųsime jums šiek tiek pristatyti jų klasifikacijos detalių, kai jums užsisakyti iš mūsų, kitą kartą! !!

Žymos: Mygtukų, Namai Ir Sodas, Pigūs Mygtukai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Mygtukų

Stilius flatback
Metalo Tipas cinko Lydinys
Apdaila Cirkonio
Produkto Tipas Mygtukų
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris 2105
Formos Ovalo formos
Funkcija Galima skalbti
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Danga
Mygtuko Tipas Snap Mygtuką
Prekės Pavadinimas YWXINXI

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai