Pedalas Matinis Matinis Lipdukas Vandeniui, Saulės Švitriniu Popieriumi Lipdukas, Skirtas Xiaomi Mijia M365 Elektrinis Motoroleris, Riedlentė Priedai

w69795

€2.24

-1.05

€3.29

-31 %

Nauja prekė

Pedalas Matinis Matinis Lipdukas Vandeniui, Saulės Švitriniu Popieriumi Lipdukas, Skirtas Xiaomi Mijia M365 Elektrinis Motoroleris, Riedlentė Priedai

Kulka Taškų: 1、Pagaminti iš PVC, nelygaus paviršiaus padidina trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti.

2、Taikomas soros m365 elektrinis motoroleris, pritaikytos, kad ji atrodo gražesnė, linijos yra daugiau sklandžiai, labai tinka naudoti Xiaomi.

3、Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, ji yra labai dėvėjimuisi atsparios ir gali būti naudojamas ilgą laiką. Trinties yra stipresnis ir tai yra daugiau naudingas žirgais.

4、Nėra lengva nukristi: Dervos, klijai, stiprus klampumo, atsparus vandeniui, ne nukristi.

5、Tiksliai pritaikymas, todėl jis tinka Xiaomi Mijia M365 elektrinis motoroleris. Papuošti jūsų motoroleris ir parodyti savo asmenybę.

Savybės:

Pagaminti iš PVC, nelygaus paviršiaus padidina trintį tarp batų ir kulkšnies, todėl paspirtukas saugiau ir lengviau važiuoti."

Taikoma soros m365 elektrinis motoroleris, pritaikytos, kad ji atrodo gražesnė, linijos yra daugiau sklandžiai, labai tinka naudoti soros

Pagamintas iš aukštos kokybės PVC medžiaga, ji yra labai dėvėjimuisi atsparios ir gali būti naudojamas ilgą laiką. Trinties yra stipresnis ir tai yra daugiau naudingas žirgais.

Nėra lengva nukristi: dervos, klijai, stiprus klampumo, atsparus vandeniui, ne nukristi

Tiksliai pritaikymas, todėl jis tinka Xiaomi Mijia M365 elektrinis motoroleris. Papuošti jūsų motoroleris ir parodyti savo asmenybę.

Specifikacija:

Medžiaga: PVC

Įpakavimas: OPP krepšys

Dydis: apie 560*130mm/22.05*5.12 į

Naudoti modeliai: už Xiaomi m365 elektrinis motoroleris ir kiti elektriniai motoroleriai

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Įpakavimas: Motoroleris lipdukas *1

Pasta veiksmus:

Pirmas žingsnis: nuvalykite pedalas

1. Nuvalykite originalios gumos padas su drėgna audinio arba skuduru.

Antras žingsnis: klijuoti naujas švitriniu popieriumi

2, Tiesiogiai apklijuoti originalus netolygus pedalas

3, karšto oro plaukų džiovintuvas pučia į švitriniu popieriumi, todėl švitriniu popieriumi minkštesnė ir daugiau paklusnus.

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą. Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijas:

1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.

2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .

3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.

Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą~

Žymos: Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Motorolerių Dalys Ir Reikmenys, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Motorolerių Dalys Ir Reikmenys

Iitems Pedalas Matinis Matinis Lipdukas
Features3 nėra lengva nukristi
Features1 Pagamintas iš PVC
Dropshipping Taip
Tipas Švitriniu Popieriumi Lipdukas
Modelio Numeris M365
Įtampa 12V

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai