Apvalūs Katės Lovos Namas Minkštas Ilgai Pliušinis Geriausias Šunelis Lova Šunims Krepšį Pet Products Pagalvėlė Katė Lova Kačių Motina Gyvūnų Miegamoji Sofa

w70963

€3.20

-1.18

€4.38

-26 %

Nauja prekė

Šuo Lova, Pet Lova Šunų Reikmenys, Kačių Namą Šunis Dideles Lovos Kačių Motina Hondenmand Kattenmand Panier Chien Šviečia Cama Perro Mascotas

Savybės:

1. Parama gilaus miego: produktas priima apvalios, purus ir prabangus spurgos formos dizainas, kuris puikiai tinka naminiams gyvūnėliams, kurie mėgsta susirangyti. Tai gali sumažinti jų nerimą ir padaryti juos jaustis saugiau.

2. Lengva naudoti ir valyti: produktas yra pūkuotas minkštas pliušinis apvalios pagalvėlės, kuris yra patogus ir savarankiškai šildymas. Ji gali pateikti jūsų šuo su gera miego metu, šaltą žiemą. Kiekviena lova yra saugus skalbimo mašina.

3. Anti-slydimo: produktas priima non-slip dugno dizainas, kuris gali išspręsti pet lova vieta, nėra lengva skaidrių, apačioje yra atsparus vandeniui ir miltligė įrodymas, ir gali būti įdėtas bet kur, tinka mažiems ir vidutinio dydžio šunims ir katėms.

Aprašymas:

Šis produktas yra apvalus pliušinis lova augintiniai iškėlė briaunos, skirtos sukurti saugumo jausmą ir suteikia galvos ir kaklo parama. Minkštas kamšalas gali sumažinti sąnarių ir raumenų skausmą ir suteikti daugiau komforto gilaus miego.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: pliušas

Dydis: 50*50cm

60*60cm

70*70cm (pasirinktinai)

Taikoma objektų: katės, mažų ir vidutinio dydžio šunims

Modelis: vientisos spalvos

Pakuotė:

1* Apvalios pliušinis pet lova

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Žymos: Narvai, Namai Ir Sodas, Pigūs Narvai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Narvai

Modelio Numeris Kaktos Termometras
Funkcija
Medžiaga
Plauti Stilius
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Lovos Ir Sofos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai