Animacinių filmų Naujas Paprastas Mielas Katė Apdailos Vaikams, Pagalvėlės, Pagalvėlės, Patalynė Houseware Apdailos 45*45cm

w71224

€2.42

-1.3

€3.72

-34 %

Nauja prekė

Produkto aprašymas

100% brand new ir aukštos kokybės Puiki vieta ant sofos, kavos parduotuvė, biblioteka, knygų parduotuvės, šalis, klubas. Medžiagos: linų Forma:Kvadratas Dydis:apie 45cm*45cm) Spalva:kaip paveikslėlyje parodyti pakuotę įeina: 1 VNT Pagalvės užvalkalą(Pagalvė, vidinis nėra įtrauktas) Pastaba: Prašome leisti nedidelius klaida dėl rankinis matavimas. Spalva ekrane gali skirtis dėl skirtingų monitorių, todėl nuotraukos gali ne visai atspindi spalva elementą.

Siuntos :

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Žymos: , Namai Ir Sodas, , Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas,

Tipas
Modelis SPAUSDINTI
Kilmės KN(Kilmės)
Gyvūnų Katė
Amžiaus Grupė Kūdikiams
Formos Aikštė
inclued 1pc
Modelio Numeris JC-20
Stilius Amerikietiško Stiliaus
Naudoti Sėdynė
Modelio Tipas Animacinių filmų
Funkcija Anti-Decubitus
Medžiaga Medvilnės skalbiniai
Rinkinys Tipas Taip
Technics Megzti

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai