O. DU.O Matinis Aksomo Skysti Lūpų Dažai, Vandeniui Sodrios Spalvos Ilgalaikis Lūpų Makiažas Lengvas Lūpų Blizgesys 12 Spalvų

w71572

€3.10

-3.65

€6.75

-54 %

Nauja prekė

Drėgnas Matinis Lūpų Blizgesys

Matinis lūpų blizgesys atrodo gražus visi, bet rasti ne-džiovinimo matinis lūpų blizgesys gali užtrukti šiek tiek ieškoti. Drėgnas Matinis Lūpų Blizgesys gali padėti su pojūtį, pernelyg trumpas lūpos ir padaryti dėvėti tai puikus variantas, nes malonus, nes ji yra estetiškai nuostabi. Visų lūpų blizgesys mėgėjams ir mėgėjų, išbandyti tai, O. DU.O 2020 m. Vasaros naują atvykimo ŠILKINIAI DRĖGNAS matinis lūpų glazūra, kuri gali suteikti jums puikus ir drąsus matinių atspalvių ir ne sausos lūpos, tuo pačiu metu. Yra 12 spalvų pasirinkimas. Pasiimti iš mūsų asortimentas raudonos, fotoakto, rudos, rožinės, ir kitų atspalvių paryškinti lūpų, kad pot.

Q&A

Q: tai Yra ilgalaikis ir atsparus vandeniui? A: Taip, telpa iki 8 valandų ir atsparus vandeniui. Q: Yra patikimos medžiagos? A: ingredientai yra saugūs. Net ir po jį pašalinti, jūsų lūpos bus atgal į savo pradinę spalvą iš tiesų daugiau, pink :) Klausimas: Džiūsta? MATINĖ? A: Cool lūpų matinis lūpų, greitai džiūsta, viskas yra super! Q: Ar pervestos, valgyti ar gerti? A: Tai yra perkelta šiek tiek. Lūpų makiažas yra dar nesugadinti. Q: ar ji lipni? A: Ne, jaučiasi minkšta. Q: Kas yra kvapas lūpų? A: Natūralių augalų aromatas. Q: Išbandyti su gyvūnais? A:Ne, tai žiaurumas nemokamai.

Žymos: Lūpų Blizgesys, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lūpų Blizgesys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lūpų Blizgesys

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lūpų Blizgesys
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
Dizainas elegantiškas lūpų blizgesys vamzdis
Funkcija 1 Vandeniui atspari, ilgaamžė, lengva nešioti
Naudos Kita
NET WT 3 ML
Tinka dienos /šalis /vestuves /club/gradacija
dydis Full Size
3 funkcija Atsparūs vandeniui, lengvi lūpų blizgesys
Prekės Pavadinimas O. DU.O
2 funkcija didelis pigmento, sodrios spalvos, nėra lengva perkelti
Spalva 12 Spalvų Pasirinkti
produkto pavadinimas Matinis Lūpų Blizgesys
Pažymėjimo Numeris 2020053102
GZZZ YGZWBZ
Modelio Numeris 9134 lipgloss
Sertifikavimo GZZZ
Komponentas Skysti Lūpų Dažai
Kiekis 1 gabalas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai