1piece Sieros muilas yra natūralus Anti Grybelio Kvepalai Sviestas perlinė Vonia Sveikas Muilas Odos Sąlygas, Spuogai, Psoriazė YIGANERJING

w71600

€3.35

-0.21

€3.56

-5 %

Nauja prekė

PREKĖS PAVADINIMAS:YIGANERJING

mes siūlome įsigyti 3pcs vieno gydymo kurso

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Ypatybė:

YIGANERJING Sieros Muilas yra vienareikšmiškai suformuluoti problemiškai odai gydyti.pavyzdžiui, Žvynelinė, Spuogai, Egzema, Seborrhea, Pūslelinė, Odos Grybelis. Jis yra praturtintas Negyvosios Jūros mineralais ir sieros. Sudėtyje yra Alyvuogių Aliejaus ir Aloe Vera, kurie subalansuoti odos natūralų drėgmės. Priima naują formulę, sieros dezinfekavimo veiksminga suvaržymo pernelyg išskiriami riebalai ir panaikinti bakterijas. Padeda gydyti aknė, prasiskverbia į poras kontroliuoti spuogų dėmių ir padeda išlaikyti odos aiškiai naujų spuogų spuogų. Jis sustoja niežėjimą ir saugo jūsų odą šviežia ir sveika.

Naudojimas Ir Saugojimas:

Šveitiklis paveiktoje zonoje su washcloth ir šiltu vandeniu. Gerai išskalaukite ir išlaikyti muilo putos ne paveiktoje zonoje, 3~5 min., tada nuplaukite odą su švariu vandeniu.

Pradėti su 1 paraiškos kasdien, vėliau palaipsniui didinti iki 2 kartus per parą, jei reikia, arba taip, kaip nurodė gydytojas. Vengti kontakto su akimis

Specifikacija:

Svoris: 84g

utilice las piezas:

1. El cuerpo de baño

2. la limpieza Veido

3. Lavar las manos

4. Skutimosi

gente aplicable:

La Piel grasa/olor fizines/la limpieza no está lt su lugaras/quemar las pestañas/la falta de ejercicio

Žymos: Muilas, Grožis Ir Sveikata, Pigus Muilas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Muilas

Funkcija valymas
NET WT 84g
Modelio Numeris Muilas
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas
Komponentas Sieros Muilas
Muilas Tipas Rankų Darbo Muilas
Kiekis 1Pcs
Elemento Tipas Muilas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai