Nauja
Bambuko Sienos Montuojamas Kailis Stovas Kilnojamojo Kabliai Drabužiai, Krepšiai, Skėtis, į Koridorių, Vonios Kambarį, Miegamojo, Virtuvės

Bambuko Sienos Montuojamas Kailis Stovas Kilnojamojo Kabliai Drabužiai, Krepšiai, Skėtis, į Koridorių, Vonios Kambarį, Miegamojo, Virtuvės

w72006

€2.86

-2.16

€5.02

-43 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Kiekvieną tvirtinti prie sienos, lentynos turi lipnios etiketės ant nugaros, galite ašara apsauginį popieriaus ir klijuoti jį prie sienos; Be to, kiekvienas tvirtinimo prie sienos kabliukas turi skylę, jūs galite pritvirtinti prie sienos su nagų.

Valgyti iki vertingų grindų ploto, tai yra prie sienos montuojamas sprendimas, kad mažų gyvenamoji erdvė, jis yra aptakus, racionalų profilį ir ištraukiama kabliukai.

Sieninio montavimo raclk puikiai atrodo ir pakankamai lanksti, kad naudoti beveik ant bet kokios sienos jūsų prieangis, miegamasis, vonios, biuro, ar bendrabučio kambaryje.

Pagaminta iš medžio masyvo,ne pigūs drožlių plokštės.Medienos bazės storis:12 mm.Sunkiųjų trijų kablys prie sienos tvirtinamas kailis stovas ilgiau kasdieniam naudojimui.

Skylė į skylę gali kilnojamasis, kailis stovas prie sienos tvirtinamas pretects savo daiktus nuo kritimo iš/braižymo ilgi kabliai ir kamuolys patarimai.

Specifikacija:

Medžiagos: Bambuko Plokštės ir Aliuminio Kabliukais

Spalva: Medienos

Lentos Storis: 12mm/būti 0,47 colio

Dydis:

3 Kabliukai: 300 x 60 cm/11.8 x 2.36 colių

4 Kabliukai: 400 x 60 cm / 15.7 x 2.36 colių

5 Kabliukai: 500 x 60 cm / 19.7 x 2.63 colių

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas Sienos Montavimas Kailis Stovas

Pastaba:

Kaip dydis yra matuojamas ranka, ten bus šiek tiek klaidų, prašome suprasti.

Nes skirtumas tarp šviesos ir ekranas, spalva produktas yra pagal faktinę situaciją.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai