Vyrų, Moterų Multifocal Skaitymo Akiniai Progressive Bifocal Stabdžių Mėlyna Šviesa UV Apsaugoti Presbyopic Akiniai Kompiuterio Akiniai 2020 m.

w72134

€5.77

-3.84

€9.61

-39 %

Nauja prekė

· Klausimas:Kaip aš galiu gauti daugiau nuolaida jūsų parduotuvėje? A: Įrašyti mūsų produktų ir laikykite, kaip parodyta, tada susisiekite su mumis! · Klausimas: ar Galite man atsiuntė realią nuotrauką iš savo akinius? A: nuotrauka ekranas puslapyje yra reali foto. Mes paėmė nuotrauką, remiantis mūsų realus produktas. · Klausimas:ar Yra koks nors sekimo Numerį mano prekę? A:Taip, jūs gausite savo sekimo numerį, kai mes laivas jį. Jūs galite sekti jį svetainė: www.17track.net/IndexEn.html · K:aš esu perpardavinėtojas, norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktus, kokia didmeninė kaina? A:Sveiki, tikrai. Prašome išsiųsti paštu mums. Mes patikrinti kaina jums! Klausimas: Ar pritariate, kad Lašas Laivybos paslaugų, gali jums pasiūlyti nuotraukas be vandens? A: Taip. mes galime jums atsiųstas nuotraukas ir kviečiame atlikti užsakymus. Prašome įsitikinkite, kad adresas teisingas. Jei turite kokių nors kitų klausimų, susisiekite su manimi, prašome.

Žymos: Moteriški Akiniai Skaitymui, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs moteriški Akiniai Skaitymui, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moteriški Akiniai Skaitymui

Sertifikavimo NĖRA
Lęšių Spalva Balta
Lęšių Optinės Požymis Veidrodis
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Stilius Vintage , Retro , Mada ,Madingi , Klasikiniai , Laisvalaikio,Elegantiškas
Lęšio Plotis 5.3 CM
Kilmės KN(Kilmės)
Akiniai Tipas Skaitymo Akiniai
Modelio Numeris I-AM-LHJ9
Elemento Tipas Akiniai
Lytis/User Moterų , Vyrų , Moterų , Vyrų , Panele , Unisex , Vyresnio Amžiaus , Skaitytojas
Danga HC
Rėmas Medžiaga Plastikiniai Titano
Prekės Pavadinimas
Pristatymas Nemokamas pristatymas į Braziliją
Lęšio Aukštis 4.1 cm
Lytis MOTERIS

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai