3pcs Aukso Modeliavimas Lapai Kūrybos Vasaros Džiunglių Tema Dirbtinis persų Lapų "Aloha" Luau Kalėdų Stalo Dekoravimas Šalis

w72819

€0.59

-0.4

€0.99

-40 %

Nauja prekė

Aprašymas: Spalva : Auksinis Medžiaga: audinys Palmių Lapų Dydis: S 30*15 cm,M 36*17cm, L 39.5*20cm persų lapų Dydis: 40.5*19cm Funkcija: atogrąžų lapai yra pagaminti iš poliesterio audinio, kuris yra minkštas, lengvas ir gyvas, jie atrodo kaip tikra, palmių lapai. Žalia netikrą lapai su lapų, stiebų ir jie yra puikus handcrafts, kaip ir rankų darbo lapų girlianda, padirbtų augalai, dirbtinės palmės, luau lentelė grindjuostes, vestuvių centerpieces, arba sodas centerpieces. Žalia palmių lapai yra puikus kaip stalo konfeti ar įvykio vieta luau šalis, Dino šalis, atogrąžų šalis, vestuvės, gimtadienis ir kūdikių dušas. Pranešk apie netikrą lapai yra daugkartinio naudojimo ir lengvai valoma. Pakavimo sąrašas: 3pcs* Dirbtinių Lapų

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, PayPal, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. Prekės bus išsiųstos per 5 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino. Mes nesame atsakingi už jokį klaidingą ar nepasiekiamas adresą.

2. Prašome patikrinti, su savo Muitinės prieš perkant. Importo muitai, mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainų ar pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Prašome patikrinti, su savo šalies Muitinės tarnyba ir baigti patvirtinimo, jei reikia.

3. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per Kinijos Registruotu Oro Paštu arba www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas. Ji trunka 25-60 darbo dienų tranzitu priklausomai nuo jūsų buvimo vietą. Dauguma straipsnių bus pristatyti per 4 savaites, nors kai kuriems gali užtrukti iki 6 savaičių. Tai yra normalu, mums labai tikiuosi, kad jūs galėtumėte suprasti tai, kad tarptautinio tranzito iš mūsų kontrolės. Jei norite gauti produktai greitai, mes rekomenduojame, kad jūs galite pasirinkti Express pristatymas per DHL.

4. Pastaba: Patikrinkite, ar savo paketą iki pasirašymo, ar priimti jį, atsisakyti paketą, jei jis atrodo sugadinimo pervežimo metu. Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos, prašome susisiekti su mumis laisvai ne pirmą kartą. Ačiū.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus, mums, be abejo, būsime labai dėkingi už tai.

2. Jei yra keletas problemų su mūsų produkto, prašome susisiekti su mumis per pirma www.reefaquarium.lt Trademanager, pranešimo ar el. paštu. Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau ir suteikti mūsų geriausius sprendimus, prašome patikėti, kad mums neleis jums padengia nuostolius.

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos

Tipas namo apdaila
Modelis AUGALŲ
Proga Motinos Diena
Prekės Pavadinimas SOLEDI
3 funkcija gluosnio lapai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medžiaga
2 funkcija Palmių Lapų
4 funkcija Kokoso lapų
Funkcija 1 Persų Lapai
Modelio Numeris 3pcs

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai