4PCS Nerūdijančio Plieno Gitaros Formos Meilės Kavos Šaukštas Šaukštelis Vaikų Šaukštas Naujas Gražus Kavos Arbatos Naudoti Pyragas Šaukštai

w73197

€3.47

-1.64

€5.11

-32 %

Nauja prekė

4PCS Nerūdijančio Plieno Gitaros Formos Meilės Kavos Šaukštas Šaukštelis Vaikų Šaukštas Naujas Gražus Kavos Arbatos Naudoti Pyragas Šaukštai

Aprašymas:

Ypatybė:

1.Ergonomiškas gitara spalva šaukštas daro sau mielas namų mini, kad net puošia virtuvėje. Kūrybos gitara šaukštas jungia muzikos, kad turėtumėte neribotą džiaugsmo.

2.Espreso kavos šaukštas rinkinys yra pagamintas iš maisto kokybės 304 nerūdijančio plieno, veidrodis poliruoti, ne rūdžių ir patvarus. Be to, jie nėra toksiški, labai saugus, ne rūdžių ir gali būti glaudžiai liečiasi su maistu.

3.Lygaus paviršiaus, patogi rankena, lengva plauti, tinka mišrių gėrimų, tokių kaip šalta arbata, šalta kava, kokteilis, šaknys apynių, jogurtas ir kt.

4. Gitara šaukštai tinka biurams, namams, kavinėms, vakarienė, kava, arbata arba desertas pertraukos. Tai visiškai tinka Kalėdos, gimtadienis, jubiliejus ir t.t.

5. Prabangus apdailos ir prabangią išvaizdą, tai šaukštas yra geriausia dovana draugams ir šeimos nariams, ypač tiems kavos mėgėjams, kurie yra virti, labai tinka Kalėdų, gimtadienio, jubiliejaus, housewarming ir pan.

Tipas:gitara šaukštai

Spalva:atsitiktinių spalvų (slver/gold/rose gold/spalvų)

Dydis:12cm*3.1 cm

Svoris:40g

Medžiaga:nerūdijančio plieno

VNT: 4 vnt.

Rinkinį sudaro:4pcs gitara šaukštai

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: Kavos Kaušeliai, Namai Ir Sodas, Pigiai Kavos Kaušeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kavos Kaušeliai

Modelio Numeris /
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai