Kimcci 2vnt/Daug Profesionalios Kokybės Lenktas+Tiesus Pincetas Nerūdijančio Plieno Netikrų Blakstienų Pratęsimo Makiažas Įrankiai Aukso Tweezer

w73327

€2.29

-1.03

€3.32

-31 %

Nauja prekė

Gamybos Specifikacija: Lenktas Tweezer: 123mm Tiesiai Tweezer:133mm Funkcija: Anti-Static Pakavimo Sąrašas: 2vnt(1*lenktas tweezer+1*Tiesiai tweezer) Mokėjimas: 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT. Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

Mes taip pat paramos siuntą "EMS" "DHL" "UPS" "FEDEX" "TNT" "ARAMEX" ir t.t., Jei jums reikia pagalbos pasirenkant greitas ir patikimas pristatymas bendrovė, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai ir mes padarysime viską, kad padėtų. Siuntos tie būdai bus įkrauta, tačiau mes pasiūlysime geriausia nuolaida jums.

Atsiliepimai:

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Blakstienų Curler, Grožis Ir Sveikata, Pigus Blakstienų Curler, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų blakstienų pincetu, pincetai blakstienų, blakstienos profesionalūs pincetai

dydis normal size
Elemento Tipas Blakstienų Curler
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris auksas-wznz

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai