Linksmų Kalėdų Briedžių Mediniai Spausdinti kočėlas Kalėdų Dekoracijas Namų Navidad Dekoro Kalėdos Amatų Naujųjų Metų 2021 Priedai

w73427

€3.23

-2.16

€5.39

-40 %

Nauja prekė

Produkto informacija:

Produkto: Kalėdų Briedžių Minkštas Iškilumo Kočėlas

Medžiaga: Schima superba

Matmenys(Apytiksl.): iš viso:ilgis 35cm/13.78 į

Aprašymas:

1. Pagamintas iš natūralios medienos, tai yra dažų-nemokamai, vaškas-nemokama, saugu ir ekologiška. Nes tai yra natūralus medienos gaminių, kurių struktūra yra skirtingos, ir yra spalvų skirtumas, iš dalies nelygumus, ir kartais mazgų yra gamtos požymius.

2. Mūsų iškilumo rolling pin kodas gali būti naudojamas kaip virtuve arba raižyti suvenyrų. Suteikia unikalią dovaną tiems, šeimos ar proga.

3. Kepimo su įspaustu kočėlas, gali būti labai įdomus, ypač vaikams! Ji turi geriausią dizainą gauti gerą embossment ir gražus sausainiai.

4. Techninės priežiūros ir atsargumo priemonės: Kadangi produktas yra pagamintas iš natūralių medžiagų, kraštutiniais atvejais, pvz., ekspozicijos, vandens pakrovimas, aukštos temperatūros ir mažai drėgmės, krekingo ir mildewing įvyks.

5. Po naudojimo, prašome jį nusausinkite sausa šluoste ir laikykite vėsioje ir vėdinamoje vietoje! Sausoje aplinkoje, nuolat taiko augalinis aliejus, siekiant apsaugoti nuo krekingo.

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai

Modelio Numeris PDM1093
Prekės Pavadinimas TONECY
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai