1pcs/daug Super mini tiny usb "flash" atmintinę vandeniui pen drive 4gb 8gb 16gb 32gb 64gb cle usb 2.0 Pendrive Flash Drive

w73625

€2.27

-0.84

€3.11

-27 %

Nauja prekė

Sąsajos tipas:Aukštos Kokybės Usb 2.0. Hot Plug & Play Patvarus kietojo saugojimo Jokių išorinių galią reikalaujama 4.5 V ~ 5.5 V iš USB prievado Paramą dauguma pagrindinių operacinės sistemos (Windows 2000/XP/VISTA,Langų 7/8,ir kt. Nešiojamasis pakabinti skylės - ji yra lengva sagtis su mažu reikmenys,rankinės ar kiti daiktai. Kompaktiškas ir super mini, vandeniui ir elektromagnetinio įrodymas. Life:>1 mln. kartų Individualų ŽENKLĄ.(MOQ>=100VNT) Rašyti Lygis: 3-8Mb/S Read Greitis: 10 mb-20 mb/S.

Apie talpa:

Talpos "flash" atminties produktai paprastai vežamos pagal 1MB = 1000KB, 1G = 1000MB kompiuterija, tačiau operacinės sistemos naudojant dvejetainė aritmetika 1MB = 1024KB, 1GB = 1024MB, todėl yra keletas skirtumų tarp ekranas talpa ir standartinės talpos atminties produktų.

4GB=apytiksliai 3.6 GB-3.8 GB

8GB=apytiksliai 7.4 GB-7.6 GB

16GB=apytiksliai 14GB-15GB

32GB=apytiksliai 28GB-30GB

64GB=apytiksliai 58GB-60GB

Tai yra apskaičiuojant skirtumą tarp gamintojo ir mūsų PC, prašome Google " Atminties kortelės talpa ir gauti daugiau informacijos.

Paketą sudaro: 1* USB "Flash" Atmintinę(su Paprastu Package)

Patarimai

1 Nereikia valdyti failus į USB "flash" tiesiogiai. Jis geriau pirma nukopijuokite failus į kompiuterį veikti, tada nukopijuokite atgal į USB "flash" po operacijos.

2 išplėsti USB flash asmens gyvenimo trukmę, būtų geriau, kad prijungti USB "flash" atmintinę žemyn po operacijos artimiausiu metu.

3 Prieš išimdami USB, prašome ištrinti simbolį apatiniame dešiniajame KOMPIUTERIO ekrano išvengti trūkstamų failų, patiekalas.

APTARNAVIMAS PO PARDAVIMO

Atsiliepimai

Mes norėtume uždirbti jūsų Visų Penkių žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų. Jūsų komentaras yra labai svarbu mums.Prašome nepavyksta atidaryti ginčų mums.

Jei jūsų netenkina jokie daiktai, prašome susisiekti su mumis. Mes jums išspręsti šią problemą už jus.AČIŪ! Mes norėtume uždirbti jūsų Visų Penkių žvaigždžių Teigiamų atsiliepimų.

Apie MUS

1. Mes pasirengę bendradarbiauti su pardavėjų visame pasaulyje , mes teikiame nebrangūs produktai. Tuo pačiu metu suteikti geriausias paslaugas už visiems. Mes ne tik parduoti produktus, tačiau dar svarbiau yra paslauga. Jei turite kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės, Mes visada jums tarnauti.

2. Mūsų darbo laikas: AM9:00-PM11:00 (KN laikas)

3. Visus jūsų klausimus bus atsakyta per 1 val. ( Išskyrus išimtinius atvejus )

4. Ir mūsų tarnyba nedirba sekmadienį ir švenčių dienomis, atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes.

Žymos: USB "Flash" atmintinės, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs USB "Flash" atmintinės, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, mini tiny usb, 32gb usb, 32gb usb 2.0

4 funkcija usb "flash" diską, atminties diską
Funkcija 1 atsparus vandeniui usb stick ratai
Sąsajos Tipas USB 2.0
Kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Saugyklos talpa 4GB/8GB/16GB/32GB/64GB
Modelio Numeris Super mini usb "flash" atmintinę
Patekimo į rinką laikas Gali-13
Prekės Pavadinimas WANSENDA
Sertifikavimo CE
Spalva Juoda
Testavimo programinė įranga H2testw
Produktų Statusas Sandėlyje
2 funkcija Mini pendrive
Pakuotė Taip
Šifravimas No
Produkto Svoris 2G
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Tipas Normalus
3 funkcija usb atmintinė
Stilius Stick

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai