AuQuest Peptidai Amžinas iš Karto Paakių Kremas Hialurono Rūgšties Serumas Esmė Gelis Stangrinantis, Raukšles, Balina Paburkę Akių Priežiūros 20g

w73894

€2.47

-2.46

€4.93

-49 %

Nauja prekė

Produkto įvedimo video

AuQuest Peptidai Amžinas iš Karto Paakių Kremas Hialurono Rūgšties Serumas Esmė Gelis Stangrinantis, Raukšles, Balina Paburkę Akių Priežiūros 20g AuQuest Paakių Kremas Peptidas Anti-Senėjimo Akių Serumas nuo Raukšlių Anti-Age, Drėkina Akių Priežiūros 20g Paakių Kremas Atlikite akių odos problemų, po 25 Metų, Kai kurie žmonės turi likti iki pabaigos baigti darbą, ir TV žaisti meilužis apsistoti iki jį žiūrėti. Naudoti kompiuterio ar telefono, ilgai mūsų, jums gali turėti tamsius ratilus, akių žuvo ir akių baudos linijos. Į Kainą Įeina: 1 x 20g peptidas paakių kremas Nemokamas pristatymas ANKSTI PRIEŽIŪRA YRA IŠMINTINGAS POŽIŪRIS × Crepiness × Baudos linijos × Paburkimą × Bukumo Paakių Kremas su Anti-alergijos Aplikatorių Galvos. Įmonė ir drėgmės akių odos susigrąžinti jaunimo palaipsniui! Akių Kremo sudėtyje yra įvairių veikliųjų sudedamųjų dalių, kad darbas sąveikauja matomai pagyvinti subtilus akių srityje. Liftas - Peptidas turto įmonė odos counter išvaizdą paburkimą. Hidratuotas - Hialurono Rūgštis padeda subalansuoti odos drėgmės lygį, plumps sausas, nuobodu odos. Gyvinti - Argirelino ir Ceramide mišinys apšviesti akių srityje ir sumažinti tamsius ratilus. PAAKIŲ KREMAS + MASAŽAS ROLLER Trijų rutuliukų sukimas dizainas, Ergonomiškas dizainas, minkšti liesti akių kontūro į 360° Aušinimo kremas-gelis Akių esmė gaivus jaustis lengviau sugeriamumo Multi-effect Amžius Ignoruoja Kremas Ne tik naudoti akių srityje, bet taip pat smulkias raukšleles aplink burną Taikyti tose srityse, kur jums reikia raukšlių priežiūra labiausiai! Naudojimas: 1. Atidarykite dangtelį, perimti ir atitinkamą kiekį esmę ir taikyti jį ant odos aplink akis. 2. Švelniai masažuoja odą aplink akis prieš laikrodžio rodyklę, nuo tilto į nosį. 3. Švelniai paglostyti odos su ranka taip, kad esmė gali būti absorbuojamas. Pro patarimai! 1. Naudoti dieną ir naktį prieš senėjimo požymius. 2. Dab nei makiažas už papildomą impulsą šviesumas ir hidratacija. 3. Už patobulintą aušinimo efektas, pop šaldytuvas prieš naudojimą.

Įmonė Stiprybės

Mes turime mūsų pačių gamykloje, ir mūsų produktai yra KAULŲ ir raumenų sistemos ,CE,FDA,ISO sertifikavimas,produktų sauga yra užtikrinta.

DUK

Kaip sekti savo siuntinį? Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį https://www.17track.net/en Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino? Didmeninė, mes siūlome nuolaida ar nemokamai, express pristatymas. Drop laivyba,galite pateikti užsakymą su jūsų kliento adresas,galime siųsti sklypo, be jokios informacijos apie mūsų parduotuvėje. Mes nuoširdžiai atsiprašome už nepatogumus.

NAUJUS PRODUKTUS

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

GZZZ YGZWBZ
Sertifikavimo GZZZ
Naudos Drėkinantis, maitina ir drėkina atkurti amžiaus-pažeistą odą
Prekės Pavadinimas AUQUEST
Pažymėjimo Numeris 201903180002
Elemento Tipas Kremas
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Punktas Amžinas iš karto paakių kremas
Poveikis Pašalinti tamsius ratilus ir maišelius po akimis
Komponentas Peptidas, Glicerolis, Butileno glikolis
Naudoti Akis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Antioksidantai, pašalinti raukšles, baudos linijos, šypsena linija
Šalis/Regionas Gamyba Kinija
NET WT 20g (0.7 oz)
Modelio Numeris Kovos raukšlių paakių kremas
Privalumas Sugriežtinti, kėlimo, balinimo akių odos
Lytis Moteris

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai