10X 15X 20X 25X Dvivietis Akiniai Loupe Galvos Nešioti Didinamąjį Akinius, Ausines Su LED Šviesos Laikrodžių Taisymo Juvelyras

w74064

€0.01

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Didinimas: 10 kartų, 15 kartų, 20 kartų, 25 kartus; Kairės ir dešinės akių pleistras didinamasis stiklas su LED.

2、Asmens kontaktiniai lęšiai ir magnifiers gali būti lengvai sumontuoti ir išmontuoti. Puikus ausinių didinamasis stiklas gali padaryti dalykų, kad odontologai, elektrikai, kurjerių paslaugos, siuvimo, amatų, grožio, tapybos ir vyresnio amžiaus žmonės paprastai padaryti.

3、4 skirtingų padidinimo nuostatos gali būti greitai sukeisti. Šio ekrano užsklandą didinamasis stiklas yra toks lengvas, kad jūs don ' t feel jokių sunkumų ar nepatogumų.

4、Laikikliai ir kaspinai yra keičiamos; ji yra keičiamos kaspinai; laisvų rankų rankena, apkaba ir kaspinai yra keičiamosios patogiau ir stora tinka; laikiklių ir kaspinai yra keičiamos; ji yra keičiamos kaspinai.

5、Tinka close-up dirbti, gamyba, papuošalų gamybos, elektroninės ar prietaiso remontas; idealiai tinka kolekcijas, grandinės, juvelyrų ir laikrodžiai kontrolės, surinkimo, grandinės, metalo apdirbimo, elektronikos taisymas, juvelyrikos identifikacija, laikrodžių taisymo ir mikro-graviravimas, modeliai. Watchmaker srityje ir elektroninės dalys, metalo apdirbimo, elektronikos taisymas, juvelyrikos identifikacija, laikrodžių taisymo ir mikro-graviravimas ir kt.

Produkto Informacija:

Pavadinimas: LED lempos, dėvėti didinamuoju stiklu

Dydis: apie 20.5*14.5*6cm/8.07*5.71*2.36 į

Produkto svoris 65g, paketo svoris: 165g

Medžiaga: plastikas + akrilo objektyvas

Savybės:

Didinimas: 10 kartų, 15 kartų, 20 kartų, 25 kartus; Kairės ir dešinės akių pleistras didinamasis stiklas su LED. Asmens kontaktiniai lęšiai/magnifiers gali būti lengvai sumontuoti ir išmontuoti. Puikus ausinių didinamasis stiklas gali padaryti dalykų, pavyzdžiui, stomatologai, elektrikai, kurjerių paslaugos, siuvimo, amatų, grožio, tapybos ir vyresnio amžiaus žmonės.

4 skirtingų padidinimo nuostatos:10x / 15x / 20x / 25x; 2 kairę ir į dešinę Led (galima reguliuoti ribose nuo 180° reguliuojamas diapazonas.); Asmens kontaktiniai lęšiai ir magnifiers gali būti lengvai sumontuoti ir išmontuoti. Puikus ausinių didinamasis stiklas gali padaryti dalykų, kad odontologai, elektrikai, kurjerių paslaugos, siuvimo, amatų, grožio, tapybos ir vyresnio amžiaus žmonės paprastai padaryti.

4 skirtingų padidinimo nuostatos gali būti greitai sukeisti. Šio ekrano užsklandą didinamasis stiklas yra toks lengvas, kad jūs don ' t feel jokių sunkumų ar nepatogumų.

Skliausteliuose ir kaspinai yra keičiamos; ji yra keičiamos kaspinai; laisvų rankų rankena, apkaba ir kaspinai yra keičiamosios patogiau ir stora tinka; laikiklių ir kaspinai yra keičiamos; ji yra keičiamos kaspinai

Tinka arti darbo, gamyba, papuošalų gamybos, elektroninės ar prietaiso remontas; idealiai tinka kolekcijas, grandinės, juvelyrų ir laikrodžiai kontrolės, surinkimo, grandinės, metalo apdirbimo, elektronikos taisymas, juvelyrikos identifikacija, laikrodžių taisymo ir mikro-graviravimas, modeliai. Watchmaker srityje ir elektroninės dalys, metalo apdirbimo, elektronikos taisymas, juvelyrikos identifikacija, laikrodžių taisymo ir mikro-graviravimas ir kt.

Produktų Sąrašas:

1*LED šviesos galvos nešioti didinamojo stiklo (taip pat 10 kartų objektyvas * 1 pora, 15 kartų objektyvas * 1 pora, 20 kartų objektyvas * 1 pora, 25 kartus objektyvas * 1 pora, mygtuką LR1130 baterija * 6 vnt.)

Žymos: Magnifiers, Įrankiai, Pigūs Magnifiers, Aukštos Kokybės Įrankiai, Magnifiers

Medžiaga Stiklas
Stilius Dėvėti Stilių
Prekės Pavadinimas VAHIGCY
3 funkcija Akių Loupe Stiklo
2 funkcija Didinamasis stiklas
Modelio Numeris Didinamasis stiklas
Šviesos Šaltinis led šviesos
Funkcija 1 Didinamasis stiklas
Su Šviesos Ar Ne Taip

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai