Lašas Atsparumas kietas lukštas, Atveju Padengti Huawei MediaPad T3 8.0 /T3 10 9.6" /T5 10 Tabletė Patvarus Apsauginis Apvalkalas Atveju

w74095

€3.28

-0.83

€4.11

-20 %

Nauja prekė

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, ir linkiu jums malonu apsipirkti.

Savybės:

1. Medžiaga: ekologiškas Plastikas.

2. Tiksli pjovimo, gali naudoti visus mygtukus ir funkcijas, visiškai apsaugo planšetinį kompiuterį nuo įbrėžimų ir įbrėžimai.

3. Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno ekrano nustatymas,prašome kreiptis į nekilnojamojo prekę gavote.

Produkto Aprašymas:

Šį Plastikinį dangtelį bus apsaugoti ir apsaugoti jūsų prietaisą nuo įbrėžimų, dulkių ir pažeidimų. Dangtelis yra pagamintas iš lengvas, kietas, stiprus, aukštos kokybės plastiko medžiagos, kuri padės išlaikyti jūsų prietaisą saugioje vietoje. Medžiaga yra sunku nešioti. Ji ateina sklandžiai tekstūros. Tai padės ne tik gerai atrodyti ant jūsų prietaisui, bet ir bus apsaugoti. Ji tiesiog įrašus ir išjunkite prietaisą ir gali būti keičiama ir naudojami daug kartų.

Žymos: Tabletės ir e-Knygų Atveju, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Tablečių ir e-Knygų Atveju, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Tabletės ir e-Knygų Atveju

Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Anti-dulkių
Stilius Atsitiktinis
Modelis 1 Huawei MediaPad T3 8.0
Modelio Suderinamumas Huawei MediaPad T3 8.0 /T3 10 9.6" /T5 10
Modelis 3 Huawei MediaPad T3 10 9.6"
Suderinamos Prekės Už "huawei"
Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis 8.0/9.6/10.1 colių
Modelio Tipas Spausdinti
Pakuotė Taip
Modelis 4 Huawei MediaPad T5 10 10.1"
Tipas Apsaugos Shell/Oda
Prekės Pavadinimas AmaBe

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai