3-arm Automatinė Sukasi Purkštuvų su Žemės Lazdele ar su Pagrindo Sodo Žemės ūkio Kieme Žolės Laistymo Laistymo Purkštukai

w74161

€3.05

-1.19

€4.24

-28 %

Nauja prekė

Aprašymas: vandens purkštuvų drėkinimo sistemos yra pagamintas iš ABS ir plastiko. Ji yra paprasta naudoti sodo vejos purkštuvų. Be to, purkštuvų sistema, patvarus rūdžių įrodymas polimeras yra specialiai sukurta už vejos. Vandens purkštuvų drėkinimo sistemos yra pagamintas iš ABS ir plastiko. Ji yra paprasta naudoti sodo vejos purkštuvų. Be to, purkštuvų sistema, patvarus rūdžių įrodymas polimeras yra specialiai sukurta už vejos. Specifikacija: Pavadinimas: 3-arm Automatinė Sukasi Purkštuvų Spalva: Kaip nuotraukose parodyta. Medžiaga: ABS plastikas. Purškimo atstumas: aukštyn 2.5-3m, šoninė 4-5m Ryšys dydis: 1/2 Colių Vyrų Siūlai, 16mm greita jungtis Pakuotė: 1 Vnt x 3-arm Purkštuvų su Žemės Lazdele Arba 1 Vnt x 3-arm Purkštuvų su pagrindu Savybės: būsite pavargę laistyti savo sodo ir vejos rankiniu būdu karštą vasarą? Ar norite priemonė, siekiant padėti jums, kad jūsų augalai gerti, ir jūs galite turėti daugiau laiko ar kitas dalykas? Norite, kad žaislas, kad jūs galite žaisti su savo vaikais lauke? Vandens Purkštuvų bus vienas, kad jūs turite turėti! Galima Laistyti veją, augalai, gėlės, daržovės ir daugiau. Ji gali būti pasukti 360 laipsnių, kad purškalai, taip, kad ji sukasi, ji gauna daugiau, vejos daug geriau. Jis yra labai ramus, atrodo, šiek tiek lietaus ir purškalai, pavyzdžiui, šokiai,puikiai tiktų vaikams žaisti su. Jūs galite tiesiog naudoti tai kaip smagus vandens veikla, žaidimas vaikams lauke. Pastaba: Tai yra rankinis matavimas, gali būti 1-2mm paklaida. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū.

Pristatymas ◆ Mes paprastai laivas iš jūsų, kad per 48 valandas po gauti savo atlygį. ◆ Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka 10-30 dienų paprastu paštu(www.reefaquarium.lt Standartinis Pristatymas,epacket,kinija paštu, oro paštu, ir kt.). ◆ Galite stebėti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį ◆ Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, bet jūs vis dar ne gavau elementą, susisiekite su mumis ir mes padėsime jums išplėsti Apsaugos užsakymo laiko. 1. Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos, prašome imtis minutę palikite mums positiver grįžtamojo ryšio su 5 žvaigždėmis. 2. Jei turite kokių nors problemų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti sprendimo. Mes turime išbandyti viską, siekiant padėti jums.

Žymos: Sodo Purkštuvai, Namai Ir Sodas, Pigūs Sodo Purkštuvai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Sodo Purkštuvai

Tipas Purkštuvai
Purkštuvų Tipas 360 Pavara
Spalva Žalia su Juoda
Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Naudoti Sodo Šiltnamio Efektą Sukeliančių Žemės Ūkio Vejos Drėkinimo
Pardavimo Vienetas 1 Set
Modelio Numeris 11132,11243
Purškimo atstumas į viršų 2.5-3m šoninės 4-5m
Pavadinimas 3-arm Automatinė Sukasi Purkštuvų
Prijungimo dydis 1/2 Colių Vyrų Siūlai, 16mm greita jungtis

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai