Mados Kūdikis grindų kojinės Mergaitės Berniukai Mielas Animacinių filmų Non-slip Cotton Bamblys Elastinės Kojinės Pirmą Walker Avalynė, Naujagimiams 1-3 metai

w74315

€0.92

-0.72

€1.64

-43 %

Nauja prekė

Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės! Anti - praliejimo, kvėpuojantis, prakaito absorbcija, anti - slip klijai Saugos lygis: Pagrindinis audinio sudėtis: medvilnė Pagrindinės medžiagos sudėtis: 80 (%) Tinka prie pėdos: apie 11-14CM Patarimai: dėl 13-18 Mėnesių, 19-24 Mėnesius, mes tiekiame t jis paties dydžio kojinių. Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Ačiū už jūsų supratimą ir laimingas pirkimai. Four seasons Dydis: 1-3 metai Pakuotė: 1pair Kūdikių Kojinės

1. Mokėjimo

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus. Visi mokėjimai atliekami www.reefaquarium.lt yra tvarkomi Alipay.

2. Siuntimo Informacija

A. laivybos visame Pasaulyje, išskyrus atvejus, kai šalių.

B. Mes procesą užsakymus laiku po mokėjimo tikrinimo.

C. Laivybos laikas

aš: ePacket Į JAV: 7-15 dienų

ii: www.reefaquarium.lt / Kinija / Singapūro Oro Paštas: Aplink 15-45 darbo Dienų.

iii: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius: Maždaug 20-60 Darbo dienų. Maždaug 50-90 dienų Brazilijos.

iv: Jei pasirinksite DHL, ar AVS, laivybos laikas bus maždaug 6-15 darbo dienas.

D. Jei negavote prekės per mūsų pažadas metu, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau. Kartais ji gali patenkinti išskirtinėmis aplinkybėmis, pavyzdžiui, blogas oras, atostogų, politikos kaita, atokioje vietoje ir pan. Mes, kurie padės patikrinti ir duos visa grąžinamoji išmoka, jei jums nereikia gauti sklypas pagaliau.

3. Grąžinimo politika

Mes siūlome 100% paslaugą, jei produktas sugadintas arba kai kurie kiti tiekėjo problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl informacijos tik per 7 dienas po to, kai gausite prekę ir 30 dienų grąžinti. Ačiū!

4. Atsiliepimai

A: Jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti Teigiamą Atsiliepimą mums! Mes tikrai vertiname jūsų prašome paramos.

B: Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašau, nereikia mums duoti neigiamą arba neutralų atsiliepimą tiesiogiai? nes mes tikrai norėtume išspręsti visas problemas ir duoti jums malonu apsipirkti jausmas. Taigi, prašau susisiekite su mumis iš karto per pranešimą.

5. Susisiekite su mumis

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar reikia bet kokios paramos. Tai mūsų malonu tarnauti jums!

Žymos: Pirmas Vaikštynės, Motina & Vaikams, Pigūs Pirmą Vaikštynės, Aukštos Kokybės Mama & Vaikams, Pirmas Vaikštynės

Elemento Tipas Pirmas Vaikštynės
Modelio Tipas Gyvūnų Spausdina
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Mados Elementas TOTEM
Batviršio Medžiaga Medvilnės Audinio
Sezonas Visi sezonai
Departamentas Pavadinimas kūdikių
Lytis Unisex
Uždaryti Tipas Slip-On
Padas Medžiaga Medvilnės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai