Minkštas Oro Ankščių Atveju "Apple" Airpods 1/2 Atveju Mielas Animacinių Filmų Dumbo Dramblys Silikono Belaidžio Ryšio "Bluetooth" Ausines Apsauginiai Dangteliai

w74377

€0.97

-0.93

€1.90

-48 %

Nauja prekė

Produkto aprašymas>>> 1.Dydis:6*5. 5*2.5 2.Spalva:Candy Baltas 3.Dizainas:Mielas Animacinių Filmų 4.Stilius:Cartoon Juokingas ir Mielas 5.PAKUOTĖJE YRA 1 VNT MINKŠTAS ATVEJU Atsiliepimų>>> 1.jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. 2.Mes siekiame gauti 5 žvaigždučių reitingą, iš kiekvieno pirkimo.Jei jus tenkina prekė,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. 3.Jei jums nėra staisfied prekę gavote.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Gerbiami pirkėjai,prašome atkreipti dėmesį Yra du turima medžiaga,apima minkšto silikono ir kieto plastiko.Prašome pasirinkti teisę dizaino ir medžiaga norite. Produkto aprašymas>>> 1.Dydis:6*5. 5*2.5 2.Spalva:Skaidrus 3.Dizainas:Menas, Statulos 4.Stilius:Cartoon Juokingas ir Mielas 5.PAKUOTĖJE YRA 1 VNT ATVEJU SUNKU Atsiliepimų>>> 1.jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas. 2.Mes siekiame gauti 5 žvaigždučių reitingą, iš kiekvieno pirkimo.Jei jus tenkina prekė,prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. 3.Jei jums nėra staisfied prekę gavote.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės išspręsti jūsų problemas.

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai

Savybės Ausinės Atveju AirPods Dėžutę
Funkcijos 2 Apsauginis Dangtelis Odos Priedai Apple Airpods
Medžiaga Minkšto Silikono
Kokybė Aukštos Kokybės A++
Elemento Tipas Ausinės Atvejais
Prekės Pavadinimas MAYCARI
dydis 6*5.5*2.5
Funkcija Atsparus Smūgiams Apsauginis Gaubtas
Pakuotė Taip
Modelio Numeris "Apple AirPods 1/2
Spalva Balta

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai