TV Nuotolinio Valdymo Atvejais, Minkšti Silikoniniai Apsauginiai Atveju, Anti-slydimui atsparus smūgiams gaubtas "NVIDIA Shield" TV Pro/4K HDR Nuotolinio Valdymo

w74724

€1.15

-0.49

€1.64

-29 %

Nauja prekė

Aprašymas:

Savybės:

Pilna apsauga: pagamintas iš aukštos kokybės silikono, siekiant išvengti nuostolių atgal ir nuotolinio valdymo pulto baterijos. Neleidžia vaikams atidaryti atgal ir žaisti; veiksmingai išvengti įbrėžimų, smūgių, vibracijos ir lūžių.

Lengva rasti: Jūs galite lengvai rasti tai naktį, kuri yra lengviau rasti nei juoda; Ji yra skirta įvairių spalvų, ir, kai jūs sumaišykite kelis nuotolinio valdymo pultai kartu, jie gali būti identifikuoti greitai, kurios sutaupo daug laiko.

Lengvai rankena ir įdiegti: Šis nuotolinio padengti šviečia tamsoje, labai tyliai, ir atgal, yra suprojektuoti, su anti-slip ratilai, kuri siūlo daugiau patogi rankena, palyginti su atskiro nuotolinio valdymo pultelio.

Puikiai dera: Šis nuotolinio dangtelis tinka sandariai, su skylėmis išsirikiavo eilės. Storis yra tik teisė. Galite išvalyti mygtuką, be jaustis mygtuką.

Lengvas ir mažiau lašas: lengvas silikono mova apsaugo nuo atsitiktinio kritimo ir padidina sukibimą, nuotolinio valdymo, maksimalios apsaugos Anti-slip, dulkėms, plonas ir skalbti.

Virvės kontrolės rezervuota virvelę: intymi virvelę dizainas, nemokamai virvelę pristatymo, ne nerimauti, nuotolinio valdymo išnyksta.

Techniniai duomenys:

specifikacija:

Pavadinimas: dėl "NVIDIA Shield" TV Pro / 4KHDR Nuotolinio Valdymo Atveju

Produkto sienelių storis: apie 1 cm

Medžiaga: ekologiškas silikono

Spalvų pasirinkimas: juoda 、raudona 、mėlyna、 šviesos žalia、 šviesos mėlyna

Pakuotė:

1x nuotolinio valdymo dangtelis

1x virvelės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Nuotolinis Valdymas

Modelio Numeris Už "Nvidia Shield" TV atveju
Sertifikavimo NĖRA
Paramos PROGRAMĄ No
Naudoti TV
Belaidis Ryšys RF
Dažnis //
Kilmės KN(Kilmės)
Parama dropshipping & didmeninės
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas centechia

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai