4pcs Profesinės 401 Nerūdijančio Plieno Kreivai Patarimas Tweezer Antakių Pincetu Rinkinys su Guminiais Dažyti Antakių žoliapjovės makiažas įrašus

w74939

€3.37

-1.38

€4.75

-29 %

Nauja prekė

Aprašymas

Ar jūs serga, susijusius su antrarūšiais pincetai, kad gali niekada, atrodo, patraukti, bet plaukų? Ar turite problemų rasti gerą porą pincetas, kad ilgiau nei keletą mėnesių? Aukštos kokybės nerūdijančio plieno patarimų rinkinį galima tikslumo pašalinimas, antakių ir veido plaukų, be randų savo lygi oda. Jie puikiai pincetu pasiimti mažiausias atskirų plaukų, kad paprasti pincetu būtų gauti.

Savybės

- Spalva: Juoda.

- Medžiaga: Nerūdijantis plienas.

- Vidutinis Dydis: Apytiksl. 1 * 10cm/ 0.4 * 4 colių(L*W).

- Aukštos Kokybės: Premium-401 nerūdijančio plieno, kuris yra anti-nuo rūdžių ir korozijos atsparus ilgalaikiam ir ilgą laiką naudoti.

- Ergonomiškas & Įvairus Dizainas: Su kreivai, butas ir acuate patarimas dizaino, su guminiais nudažyti paviršių, kuris yra anti-slydimo ir patogiau dirbti.

- Veiksmingai Darbo: Besiūliai kiekvienų tweezer patarimas, kuris gali paimti ir ištraukti nedidelis plaukų, lengvai ir be vargo.

- Daugkartinio Naudojimo: Lengvas ir mažas dydis nešiojamų atlikti kelionės metu ar verslo kelionę. Nepriekaištingas meistriškumas daro, kad ji būtų graži dovana grožio mėgėjams.

- Pastaba: Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių ir rankinis matavimai, nuotraukos gali neatitikti labai tikslios spalvos ir dydžio prekės. Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl šios informacijos.

4 * Profesionalus 401 Nerūdijančio Plieno Kreivai Patarimas Tweezer Geriausias Tikslumo Antakių Pincetu Rinkinys su Guminiais Dažyti (Juoda)

Žymos: Antakių Pincetu, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Antakių Pincetu, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, kreivai patarimas pincetu, Antakių Pincetu, pasviręs pincetu

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas RUIMIO
Antakių Tweezer Antakių įrankis
Antakių Pincetu Antakių Žoliapjovės
dydis 1 * 10cm
Modelio Numeris Antakių Pincetu
Elemento Tipas Antakių Tweezer
Makiažo priemonė akių makiažas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai