CLOTHOBEAUTY Pro Akių Makiažas Lūpų Šepečiai Pen Guard Raštas Akių Dangtelį Nustatyti, mažo Dydžio, Rankovės Paketas(tik akių teptukas)

w7502

€2.89

-0.72

€3.61

-19 %

Nauja prekė

Apie produktą

Puikiai tinka saugoti šepetėliai su pažeidžiamų šeriai apsaugoti, išlaikyti savo šepečiai švarus ir tobula forma. Taupant vietos savo makiažas maišelį ir apsaugoti šepečiai iš vis palaidota, lengva atsižvelgiant kelionės.

TIK dėl AKIŲ/LŪPŲ Šepečiai, 30 Pak, Šepečiai ir nebūti.Pagaminti iš tampus, kvėpuojantis, perdirbtos medžiagos. Kvapas Nemokamai. Daugkartinio naudojimo.

Taip pat gali būti naudojamas po plovimo šepečiai padėti šepečiai išlaikyti savo formą, taip pat leidžia lengviau atsistoti geriau džiovinimo.

Tik galėtų būti naudojamas akių ar lūpų šepečiai, nėra labai tampus, akių, yra tvirti ir turi formą mažo dydžio šepečiai.

PASTABA:

Nenutraukite akių. Akių yra sumažinti lazerį, kuris galėtų ją laikyti įmonė. O pjovimo, kuriuos žirklių, akių taptų skirstytis. Skaidrių akių iki teptuko rankena iš laisvi pabaigos, kaip stiprinti akių gali būti šiek tiek įtemptas ir sunkus.

Ingredientai

Medžiaga: PE. Pagaminti iš tampus, kvėpuojantis, perdirbtos medžiagos. Kvapas Nemokamai. Mažas Dydis, ne labai tampus, tik galėtų būti naudojamas akių/lūpų šepečiai.

Kryptis

Pirma padengti akies į teptuko rankena iš laisvi pabaigos ir tada stumkite jį teptuku dalis su stiprinti, kaip medžiaga, iš akių gali būti įtemptas ir sunkus.

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai