DSYCAR 1Pcs Kūrybos Lydinio Draugystės Keychain Gitara Pakabukas Automobilių Maišelį Klavišą "Keychain", Vyrams, Moterims, Vaikams, Papuošalai paketų prižiūrėtojų raktinę Naujas

w75325

€1.59

-1.07

€2.66

-40 %

Nauja prekė

Informacija:

---Būklė: 100% Visiškai Naujas

---Lytis: unisex

---Medžiaga: cinko lydinys

---Bendras ilgis: 7cm/2.8 colių

---Žiedo skersmuo: 3cm/1.2 colių

---Žiedas storis: 2mm

---Pakabukas matmenys(L*W): 5.7*2.2 cm/2.2*0.9 colių

---Svoris: 7g

---Proga: Vestuvės, Kalėdos ,Party, Gimtadieniu, Kasdieniam naudojimui

---Git Už: Mylėtojas/Draugai/Sau

---Patarimų: Jis yra unikalaus dizaino, Raktų pakabukai su geriausios kokybės.

Apie gaminį:

1. Aukšta Kokybė: Aukščiausios kokybės cinko lydinių, nerūdijančio plieno, su electroplate ir poliravimo technika, prabanga ir patvarus, spalva nebus išnyks.

2. Premium metalo tekstūros--Anti-korozijos, oksidacijos atsparumas, anti-dilimui, nr. formą pakeisti, visada kaip naujas, net naudojamas ilgą laiką.

3. Kompaktiškas ir Lengvas, Jis nesiims iš jūsų daugiau erdvės. Asmeninį gitara dizainas gali būti puiki dekoracija jūsų drabužius.

4. Didelių pajėgumų - Tai raktas grandinę gali užima kelių klavišų, todėl galite sutaupyti daug savo vietos ir pinigų, taip pat apsaugo jūsų raktai nuo prarasti, puikiai klavišus organizatoriai.

5. Puiki Dovana tėtis, vyras, draugas, dėdė, senelis ar kas nors, kad yra praktiška. Daro puiki dovana Kalėdų, Tėvo Diena, švenčių dienos ar gimtadienio proga.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Dropshipping Taip
Specialios Funkcijos Keychain
Medžiagos Tipas cinko Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai