Keychain Butelio Atidarytuvas Thor Hammer Butelio Atidarytuvas "Keychain" Thor "Keychain" Alaus Butelis Gali Atidarytuvas, Baras Priedai Virtuvės Įrankiai

w75966

€3.03

-2.91

€5.94

-48 %

Nauja prekė

KEY CHAIN BUTELIO ATIDARYTUVAS – plaktukas butelio atidarytuvas keychain, labai tinka kepsninės, šalys, kempingas; ir taip pat gali būti naudojama papuošti kiekvieną gyvenimo aspektą - raktai, krepšiai, kuprinės, automobiliai, ir dar daugiau. PUIKUS DYDIS & PREMIUM KOKYBĖS – Thor hammer "keychain" butelio atidarytuvas priemonės, maždaug 3 x 1.3 cm ir yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio. Jis yra patvarus ir lengva naudoti. GRAŽUS KEYCHAIN – Saugiai pridėti savo raktus žiedinių raktų žiedas saugoti visus savo raktus vienoje vietoje; arba tiesiog lengva atskirti nuo kitų klavišus. KIETAS KEYCHAIN BUTELIO ATIDARYTUVAS – Mažas, bet galingas, plaktukas iš Thor butelio atidarytuvas keychain su restorano kūrinys, yra tikrai puiki dovana alaus mėgėjams ar Marvel & Thor gerbėjai.

Pastabos:

1. Matavimo elemento gulėti ant stalo, gali sukelti nedidelis skirtumas.

2. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą kai fotografavimo.

Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: Atidarytuvai, Namai Ir Sodas, Pigūs Atidarytuvai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Atidarytuvai

Tipas Atidarytuvai
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Tipas cinko Lydinys
Atidarymo Tipas Alaus
Prekės Pavadinimas abay
Funkcija Įžuvinti
Modelio Numeris Gali Atidarytuvai C10739

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai