2019 Automobilių Lipdukas JDM Japonų Kanji Pradinė D Drift Euro Greitai Vinilo Įklijos

w76716

€0.90

Nauja prekė

Automobilių Lipdukas JDM Japonų Kanji Pradinė D Drift Euro Greitai Vinilo Įklijos

Savybės:

Gaminio dydis:70*9*0.2 cm

Gaminio pakuotės:OPP

Pakuotės dydis:20*5*1cm

Gaminio medžiaga:PVC

Aprašymas:

1.Šis lipdukas yra pagaminta, su aukštos kokybės PVC.

2.Jūs galite taikyti šį lipdukas, bet švarus paviršius jūsų transporto priemonės gauti super sporto ieškoti.

3.Lengvas montavimas, paprasčiausiai nulupkite ir taikyti, su paprasta nuimti be jokių likučių.

4.Puikus būdas išreikšti savo personalit.Lauko 2-3 metų naudojimo neblunka, karštį, atsparus vandeniui, apsaugos nuo saulės.

5. Kaip naudoti: 1. Nustatyti kampą, pirmiausia atskirti, apatinėje popieriaus iš perdavimo filmas (atkreipkite dėmesį, kad jis turėtų būti staiga atskirti ant perdavimo filmas). 2. Paspauskite tvirtai ant abiejų pusių, o ašarojimas, apatinėje popieriaus (atminkite, kad jis turi būti su horizontalios plokštumos), Lygiagrečiai yra geriausias, yra dar vienas asmuo, kad padėtų išspręsti pabaigos lipdukas) 3. Toliau paspauskite ir patraukite žemyn, lėtai, greitis turėtų būti lėtai! Toliau likti lygiagreti vandens lygis 4. Labiausiai paplitusi problema iškilo! ! Kai kurios turinys bus ne būti perduota perdavimo filmas dėl oro sąlygų ir kitų problemų. 5. Šiuo metu, jums reikia naudoti savo piršto, kad padėtų turinio perkėlimo plėvele. Šis žingsnis yra dažniausiai susidūrė su problema. Galite naudoti įrankiai, pvz., naudingumas peilis. Lipdukas yra atskirta nuo apačios į popieriaus. 6. Ir toliau lėtai, ašara žemyn apačioje, popieriaus, laikykite ją lygiagrečiai. Lėtai žemyn. 7. Jūs baigėte, kad lipdukas yra atskirta nuo apačios į popieriaus. 8. Nuvalykite kūno švarus. Nereikia klijuoti etiketę ant drėgno kūno. Kūnas gali būti paspaustas švelniai.

6. Pastaba: 1. Netaikomi labai šaltų arba karštų paviršių. Ideali temperatūra turi būti nuo 60° iki 90°. 2. Nelieskite lipnios pagrindo. Tepalas ant odos neleis sukibimą. 3. Įsitikinkite, kad nėra vaško arba riebiai produktų paviršiaus prieš taikant aplikacijos. 4, ne vaškas savaitę, prieš priimdama sprendimą apsirengti automobilio, vaškas, bus atlikti aplinkosaugos ¾enklelis ne lipni; filmas negali būti pritvirtintas, kai automobilis yra karšta, turite nusiplauti automobilį, jums gali ne plauti automobilį per vieną savaitę po pastos, po rekomendacijos saugokite, kad saulė per 24 valandas; neplaukite automobilio per tris dienas po automobilių lipdukas yra įterptas, nereikia įklijuoti jį lietingą dieną, poveikis bus blogai. 5. Jei lipdukas turi būti prie durų siūlę ar kitose vietose, kur jis turi būti perkeltas, nesijaudinkite. Po klijuoti jį, galite sumažinti su aštriu peiliu. 6. Jei jūs tikrai nenorite, kad tai padaryti, eikite į vietos, kur jūs taikyti saulės filmas.

Dydžių lentelė:

70*9*0.2 cm

Pakuotė:

2* automobilių lipdukai

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai

Kategorijos Lipdukai
Prekės Pavadinimas Balight
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Gaminio Dydis 70*9*0.2 cm
Tipas EL Lapas
Lipdukas Rodymas Vadovas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Nacionalinės Vėliavos
Medžiagos Tipas ABS
Pakuotė Ne Supakuoti
Gaminio Medžiaga PVC
Dizainas Spalvos Keitimas
Gaminio pakuotės OPP
Elemento Tipas Lipdukai
Pakuotės Dydis 20*5*1cm

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai