1 vnt animacinių filmų gyvūnų stiliaus neutralus pen kūrybos office juoda parašą pen studentai rašo vandens pagrindu pen

w76751

€0.11

-0.07

€0.18

-38 %

Nauja prekė

1. Chromatines aberacijas problema: visos prekės yra natūra fotografavimo, pasistenkite, kad spalvos atrodo arti objekto, šiek tiek spalva aberacijos negali toleruoti klientus, būkite atsargūs! uuuuuuuuu siekiant išvengti eikvoti nereikalingų pinigų ir laiko.

2. Dydis: prašome pirkėjams įsigyti iki detalų produkto aprašymą, ar susisiekti su mumis pirmą, kai aukcione prašome nurodyti produkto spalva ir dydis norite, kitaip mes pristatymo pavadinimas, aprašyta pagal numatytuosius nustatymus.

3. Skubus pristatymas problema: Express pristatymo greitis skiriasi priklausomai nuo miesto, kur ji yra. Ypač blogas oras ir švenčių dienas, bus vėluojama. Be to, kokybės pardavėjų kiekvieno lizdo skubių siuntų pristatymo kompanija taip pat skiriasi, ir keletas netikėtų veiksnių, tokių kaip blogas požiūris pardavimų atskirose vietose arba paketas žala gali pasirodyti viduryje, kuris negali būti prognozuojama pardavėjų. Trumpai tariant, prašome susisiekti su mumis dėl bet kokios nelaimės, ir mes aktyviai bendrauti su kurjerių įmonės išspręsti problemą.

4.商品丢失:一般出现商品丢失情况都是因为包裹被破坏造成,如果发现包裹胶带被替换毁坏或者被撕开,断裂,有拆封的痕迹,请不要签收.如果包裹未经核查就签收那出现的商品缺失,短少或者运输造成的事故,我们很难承担责任,希望大家理解.如果是保安或者代签的,请事先告知他们校对包裹内的商品.

5. Kokybės problema: ar galite atidaryti iki išsiuntimo mes pasistengsime atidarytas dar kartą ir dar kartą patikrinti ir griežtos kontrolės, dydžių ir spalvų problema yra ne dėl aplaidumo, mes tiekiame prekes, jei norite keisti krovinių vežimo išlaidas apmoka pirkėjas, jeigu tikrai rasti kokybės problemų gavusi iš gauto per 48 valandas, susisiekite su mumis laiku, pateikti atitinkamus įrodymus, nuotraukas, tinkamas sprendimas jums, mes padengia pašto išlaidas.

6. Apie vertinimas: Mes desime visas pastangas, kad sukurti teisingą ir darnią pirkinių aplinką, atnaujinti liaudies pirkinių aplinką ir įpročius, internetu naudą, turime puoselėti bendras pastangas išlaikyti, su sąžinės gydyti kiekvieną sandorį! Mes siekiame 100% pagirti, ir mes laukiame jūsų pagrįstą įvertinimą. Tai yra mūsų aplaidumo ir atsakomybės, kad mes pirmiausia turėtų gauti pranešimą, išspręsti nesusipratimų ir prieštaravimų ir išspręsti jų konsultacijomis. Supratimo ir pagarbos, yra tarpusavio! Prašome likti nuošalyje nuo šio Pure Land kai kurie pirkėjai, kurie yra nevykusios ir conspiratorial savo protu! uuuuuuuuuu Susisiekite su mumis:

Individualų QQ: 79003152 ( nurodyti kliento ) & NBSP; Mobilus telefonas: 15267990606 ( SMS leidžiama ) & NBSP; Internete laikas: 8: 30 val. - 1 val.

Žymos: Gelio Rašikliai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Gelio Rašikliai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Gelio Rašikliai

Rašyti Taškas 0,5 mm
Medžiaga Plastikiniai
Gelio Rašiklis Rašalo Tipas Gelis-Rašalo
Neto svoris 10.4 g
Naudoti Biurų Ir Mokyklų Pen
Gelio Rašiklis Rašalo Funkcija Normalus
pagrindinis prašymas Raštinės ir kanceliarinės prekės
Prekės Pavadinimas jonvon satone
Tipas Gelio Rašiklis
mokyklos pen didmeninė pen
Trinamą Ar Ne No

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai