Mielas 50pcs Santa Claus Pingvinas Saldainis Kalėdų popierinė Kortelė, Candy Xmas Gimtadienio Saldainių Pakuotės Dekoro Saldainiai Dovana Vaikams

w76963

€1.31

Nauja prekė

Objektų Aprašymas:

Puikus Saldainis Popierinės dekoracijos - Puikus šalys, vestuvių, festivalis ir pan. Šios prekės yra maistas saugus ir naudojamas rodyti saldumynų, ir t. t. Šis paketas apima popieriaus gyvūnų apdaila tik Saldainių ir saldainis lazdos NĖRA įtraukti. Puikiai tinka Naudoti Tortas Pot, šokoladas pasirodo, saldainių ir Idealus dydis labiausiai Saldainis Formų.

Šių cute gyvūnų dizainas jūs galite naudoti ją už vaikų šalis ar kai kurių kitų kartų, vaikai turi labai patinka. Jūs taip pat galite rasti PASIDARYK pats saldainis stick, krepšiai ir tvist kaklaraištis mūsų parduotuvėje. Taip pat turime Kalėdų dizaino šią prekę, jūs galite ieškoti mūsų parduotuvėje turi atrodyti. Informacija:

Būklė: Nauja

Medžiaga: Popierius, vienoje pusėje spausdinamas.

Ilgis : Apie 8 cm

Plotis: Apie 7 cm

Modelių pasirinkimas: Pingvinas / Santa Claus Pakuotė:

50Pcs Saldainis papuošalai Pranešimas:

1.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

2. Suskaičiuoti mūsų workmate, gali turėti 1-2 vnt skirtumas.

Žymos: Atvirukai Ir Kvietimai, Namai Ir Sodas, Pigūs Atvirukai Ir Kvietimai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, popierinė kortelė, dovanų kortelės, popieriaus gimtadienio kortelė

Modelio Numeris Mielas 50pcs Pingvinas Kalėdų Saldainiai Paketo Kortelės
Muzika No
Stilius Animacinių filmų
Modelis Vieno puslapio Tipas
Atostogų Jubiliejus

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai