Smart žiūrėti įkroviklio kabelį Garmin Fenix 5 5S 5X Pirmtakas 935 Quatix 5 5 safyras, vivo aktyvių 3, dėmesio S60, vivo sportas

w77885

€3.23

-0.17

€3.40

-4 %

Nauja prekė

SUDERINAMUMAS - QIBOX Garmin Vivoactive 3 įkroviklis tinka Garmin Vivoactive 3/Instinktas/Garmin Fenix 5 5S 5X /Pirmtakas 935/Požiūrį S60/Quatix 5 5 Sapphire/Vivosport/D2 Charlie/Poveikis(Duomenų Sinchronizacija). Išlaikyti savo Garmin žiūrėti visada įkrauta sekti savo gyvenimą. Ji taip pat ateina su 10 pakuočių įkroviklis uosto apsaugos nuo dulkių žvakės pakuotėje, kuriomis siekiama apsaugoti savo brangų prietaisą nuo dulkių ir išlaikyti jį švarų.

DRAUGIŠKAS STORA RYŠIO DIZAINO QIBOX Naujausi Garmin Vivoactive 3 Įkrovimo dokas su įkroviklio uosto apsaugos yra ne prarasti žymeklį žiūrėti - jie yra tvirtas, neturi iškristi. Štai kodėl mes priėmė stora ryšio dizainas, kuris padeda išlaikyti įkroviklis vieta patikimas įkrovos. Jūs neturite kilimo Garmin Vivoactive 3 intervalai įkraunant su šiuo Vivoactive 3 įkrovimo dokas.

GREITAI ĮKRAUKITE & STABILIŲ REZULTATŲ - QIBOX Garmin Vivoactive 3 Įkrovimo kabelis gali būti prijungtas prie USB maitinimo šaltinis kompiuterio, nešiojamojo KOMPIUTERIO, nešiojamojo kompiuterio, nes šis įkrovimo būdas suteikia aukšto efektyvumo ir didelio stabilumo įkrovimo patirtis jums.

PER ĮTAMPOS & nuo SROVĖS APSAUGOS QIBOX Garmin Instinktas Charging dock stovas skirtas su smulkiai meistriškai TPE ir pirmos klasės nulio įrodymą, kuriame yra daug tvirtesnes nei plastikas vienas. Jums tik reikia pateikti jūsų Garmin Vivoactive 3 ant įkrovimo dokas ir stumti jį teisingai į įkrovimo lizdas, tada ji suteikia greitą ir stabilų įkrovimo greitis. Ji bus apsaugoti savo žiūrėti iš pažeista, kai baterija įkraunama.

PAKUOTĖJE yra vienas Garmin Vivoactive 3 / Instinktas Įkroviklis dokas ir 10 pakuočių Įkroviklis Uosto Apsaugos/Garmin vivoactive 3 dulkių žvakės paketo, kuris gali būti naudojamas kaip stilingas jack papuošti savo žiūrėti, kaip gerai, kaip apsaugoti brangų prietaisą nuo dulkių ir išlaikyti jį švarų. Šis įkrovimo dokas yra puiki turėti kaip pakaitalas arba kaip papildomą naudoti, mūsų dviejų įkrovimo kabelius, bus tikrai patenkinti, bet iš jūsų reikia namuose, darbe ar kelionės metu.

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai

Prekės Pavadinimas YSAGi
Tipas Įkrovikliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai