8ml UV Gelis Nagų lakas Nr. Nuvalykite viršutinį Sluoksnį Base Coat Lakas Nagų Gelio Gruntas Ilgai Mirkti off UV Gelis, Nagų Dailė, Manikiūras

w78628

€1.88

Nauja prekė

-Kokybė yra mūsų 1 prioritetas. -Šviesiai, beveik jokio kvapo (tik viršutinį sluoksnį ir pamatai turi vidutinio sunkumo kvapo), mes naudojame tik ekologiški tekstūros apsaugoti jūsų sveikatą. -Spalva bus išlaikyti blizgesį iki 30 dienų. -Hotting spalvos pasirinktinai, tinka visoms progoms. Pristatymas

Q: Kai laivas įdėti savo užsakymą?

A: Paprastai 1 - 3 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino.

Q: Kaip pasirinkti FedEx express pristatymas būdu?

A: Dėl skirtingų šalių su skirtingomis laivybos kaina FedEx express", jeigu laivybos išlaidos yra panašios, mes pasirinkite "FedEx express", pagal užsakymą svoris ir visa suma kai kuriose šalyse, pavyzdžiui, U. S. A / UK ir kt. Bet jei turite mažų užsakymų, ir nori, kad laivas " FedEx express, prašome susisiekti su mūsų pardavimo ir jie bus tiksliai apskaičiuoti papildomų siuntimo išlaidų už jus.

Q: Kokios rūšies laivybos būdas, jūs turėsite naudoti? Kaip ilgai?

A: kad mažiau nei US$8.0, mes naudosime įprastas ekonomikos pašto pranešimas su laivybos laikas 25 iki 45 darbo dienas daugumai šalių. Užsakyti pasiekė JAV$8.0, mes naudosime registruotu paštu po su laivybos laikas 15-35 darbo dienas daugumai šalių. Jei šalyje griežtą muitų taisyklių, pavyzdžiui, Italijoje, Brazilijoje ir t.t.), laivybos laikas bus iš esmės atidėtas.

Q: Kaip pasirinkti FedEx express pristatymas būdu?

Prašome susisiekti su mūsų pardavimo ir jie bus tiksliai apskaičiuoti papildomų siuntimo išlaidų už jus. Mūsų kaina neapima visų importo mokesčių ir muitų mokesčiai.

Patarimai:spalva 001 / 002 003 ir yra permatomas ,Nr. 005 yra Gryna Juoda;Nr. 004 yra Vaiskiai Balta;Nr. 006 yra Skaidri, balta. Trys Žingsniai į manikiūro sau: 1.-Formos nagų paviršių, nuvalykite odeles, poliravimo nagų paviršiaus ir nuvalykite dulkes. 2.-Taikyti SHEENIA BASE coat (Atminkite, kad ruonių krašto vinis). Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 3.-Taikoma 1 sluoksnis SHEENIA spalvos kailis. Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 4.-Taikyti daugiau sluoksnis spalvos kailis, jei spalva yra ne gana ryškus. 5.-Taikyti SHEENIA viršutinį sluoksnį. Išgydyti su LED lempa 60 sek. arba UV lempa 2 minutes. 6.-Nuvalykite lipni likučių nagus su valikliu. Du Žingsniai pašalinti: 1.-Atsipalaiduokite nuo nagai į akrilo valiklis apie 5 minutes. 2.-Rip žemyn visą gabalas nagų emalio švelniai ant kiekvieno nago.

Mūsų Paslaugos

Mūsų Pažadas Klientams: 1.Visi gaminiai atitinka kokybės standartus. 2.Visos prekės bus tikrinama PRIEŠ kiekvieną, kad ir pristatyti laiku. 3.Pateikti šiltas & draugiškas, prieš-pardavimo, paslaugų ir paslaugas po pardavimo. 4.Visi reikalavimai bus atsakyta per 24 valandas. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Susisiekite su mumis pirmą kartą PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis

NET WT 8g
Warrenty 36 mėnesiai
Tipas Gelis Lenkijos
Elemento Tipas Nagų Gelis
Komponentas UV Išgydomas Poliuretano Dervos
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Pusiau Nuolatinis
Tomas 8 ml
Sertifikatas SGS RAUMENŲ IR KAULŲ SISTEMOS SUTRIKIMAI
Modelio Numeris BB01-BM03
Kiekis 1 Butelis SHEENIA Gelio lenkijos
Prekės Pavadinimas ANLYLAN

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai