Naujai uv Dervų Klijų Kietėjimo Epoksidinė Sunku UV Gelio Klijai Saulės spindulių "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Liejimas, Dengimas C44

w78636

€2.94

-1.25

€4.19

-29 %

Nauja prekė

Derva Klijų Kietėjimo Epoksidinė Sunku UV Gelio Klijai Saulės spindulių "PASIDARYK pats" Juvelyrikos Priėmimo Liejimas, Dengimas C44 Aprašymas: Savybės :

1. Lengva Naudoti: Ne maišyti, pavyzdžiui, AB derva, kurį reikia maišyti ir ilgai gydant metu mūsų meno dervos nereikalauja paruošimo ir paruoštas naudoti.Iš karto išgydyti per kelias minutes su UV / saulės šviesa. UV Lempa(36w): 3minutes

2. Geros Kokybės: Crystal Clear UV epoksidinės dervos su savaime išsilyginantis ir savarankiškai atlikti degazavimą savybių, gali išgydyti sklandžiai, švarus. Ji suteikia puikias atsparus įbrėžimams, atsparumą ir geltonuoja pasipriešinimo.

3. Saugus : Mūsų sunkaus tipo uv derva yra pagamintas iš aukštos kokybės ne toksinių medžiagų.Yra kvapas, prieš gydant, jis yra nekenksmingas ir visiškai išnyks po sūdymo.

4. Platus Naudojimas : Puikiai tinka juvelyrikos priėmimo, atvira nugara švilpukai, bezel parametras, mažos silikono formų,amatų dekoracijos, liejimo ir dangos, lietas figūrėlės ir padaryti derva, paveikslų, drabužių priedai, viską objektus, kad derva paveikslų ir pan.

5. Paslaugų Garantija : Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis. Jums bus gauti visą kompensaciją arba nemokamai pakeitimo, jei esate nepatenkinti.

Specifikacija :

Medžiaga: Derva

Grynasis Svoris: 20g/50g/100g/250g/1000g

Tinkamumo laikas: 9 mėnesiai

Komplektą Sudaro: 1x uv klijai

Žymos: Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai

Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai Tipas Klijai
Elemento Ilgio 5cm
Elemento Tipas Papuošalai, Įrankiai Ir Įrengimai
Prekės Skersmuo 5cm
Modelio Numeris Klijai
Elemento Aukštis 9cm
Medžiaga Kita
Elemento Plotis 5cm
Produkto Savybės Sukibimas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai