Maža aukso pradinio karoliai, aukso raidė karoliai inicialai, pavardė karoliai pakabukas moterų, mergaičių .geriausia gimtadienio dovana

w79231

€1.32

-0.31

€1.63

-19 %

Nauja prekė

Skelbimas : Gerbiami draugas. Mes negalime pateikti visų rašto funkcijos. Jei jūs negalite pasirinkti raidę, ko jums reikia. Prašome palikite mums pranešimą jūsų užsakymą. Pavyzdžiui: man reikia raidė S, aš noriu, kad Z kaip laiškas .Tada we will ship užsakymą, kaip jūs pastabą. Dėkojame už jūsų supratimą!

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje ir tikimės, kad jums patiks jūsų pirkinių su mumis Visus kūrinius tiesiogiai iš mūsų gamykloje ir pagal Užsakymą dizaino sveiki, Mes siekiame sukurti geriausią kredito, kokybės ir paslaugų Produkto Aprašymas: Medžiaga:Žalvaris, Padengtą spalva:18k aukso ir sidabro Išsamios pitures :

Medžiaga : Sidabro/aukso spalvos

ilgis : 42 cm+5cm

Išsamus pitures :

Jūsų Patenkinti Mūsų siekimas, Mes darome viską, kad tarnauti mūsų, kiekvieno, kliento, geriausias, kad mes . Mes tikimės, kad jūs turite ralaxed ir malonus laiko mūsų parduotuvėje. Mūsų visų darbas yra kaip tik turiu savo satisfication ir tai, kad pasaulis tapo gražus.Tuo pačiu metu,Tikiuosi, verslo paramos mūsų gyvenimą taip pat kiekvienas turime padaryti duona.Ačiū.

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, pakabučiai moterims, Aukso Pradinio Karoliai, Pradinis Karoliai

Prekės Pavadinimas ZUOMASHI
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
type2 Draugystės karoliai meilės pradinio karoliai
Ilgis 40+6cm
Modelio Numeris No0016
Bauda ar Mados Mados
Suderinamumas NĖRA
type1 Aukso pradinio karoliai moterims
Funkcija Aukso Pradinio Karoliai
Pakabukas Dydis 45*12mm
Stilius Madinga
Lytis MOTERIS
Medžiaga Vario Lydinys
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Metalų Tipas Paauksuoti
Formos\modelis GEOMETRINIO
Elemento Tipas Karoliai

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai