G-taško Dildo Vibratorius Analinis Granulės Analinis Butt Plug Sekso Žaislai Moters Vyras du kartus, Žiedai, Prostatos Massager Stimuliatorius Intymių Prekių

w79435

€2.47

-0.82

€3.29

-24 %

Nauja prekė

G-taško Dildo Vibratorius Analinis Granulės Analinis Butt Plug Sekso Žaislai Moters Vyras du kartus, Žiedai, Prostatos Massager Stimuliatorius Intymių Prekių Medžiaga : Silikono Analinis kaištis dydis : 135*20mm Vibratorius dažnis : 10 greitis Apima : 1*Analinis kaištis arba 1* vibratoriaus Pakuotė : Diskretiškas paketas, apsaugoti jūsų privatumą Bruožas : Patirtis padidėjęs susijaudinimas ir stipresnę erekciją, su šiuo silikono dirželis pritvirtinti gaidys ir kamuoliukus žiedai. Patinka švelniai prie varpos pagrindo ir žaižaruojančios dvigubai skverbtis nuo realistinio zondas. Įterpimas yra lengvas ir malonus, nes jos įmonė, karoliukai dizainas. Taikyti turtinga suma, vandens pagrindo tepalas į savo veleno ir kamuoliukus ir ruožas mažosios meilės žiedą per savo erekcija. Stumkite jį į bazę varpos rasti patogus, stora pozicija pasiekti sunkiau ir stipresnę erekciją. Už papildomą susitraukia ir stabilumo, ruožas antrasis žiedas per savo kapšelį.

Pristatymas:

Visi daiktai bus vežamos oro paštu paštu per 7 darbo dieną .Laivybos trunka 10-45 darbo dienų. Jei esate skubiai , pls pasirinkti kitų išreikšti ,pavyzdžiui, DHL,EMS ir kt.

Atsiliepimai:

Visų teigiamų atsiliepimų vertina .

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų. Ir mes padarysime tą patį su jumis.

Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne palikti neigiamą atsiliepimą. Tik neigiamą arba neutralų atsiliepimą problema nebus išspręsta.

Prašome pasitiki mumis, kad mes galime išspręsti šią problemą atitinkančiais būdais.

Grįžti ir Grąžinti:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.reefaquarium.lt. ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

Garantija:

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS SU PASIBAIGĘS

Žymos: Analinis Kaištis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Analinis Kaištis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Analinis Kaištis

Dažnis 10 Greičio
dydis M
Funkcija 1 Išplėsti išangę
Tinka vyrai, moteris, gėjus
Funkcija 3 Lytinis gyvenimas įdomus
Nepadori Nuotrauka No
Elemento Tipas Analinis Kaištis
Naudoti Moterų ir vyrų išangę masturbator
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga Silikono
Tipas Dildo analinis kaištis
Funkcijos 2 Fexible
Prekės Pavadinimas Suaugusiųjų Dienoraštis
Modelio Numeris AB2170
Funkcijos 1 Lengva Valyti
Spalvos Juoda

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai