Trijų Pusių Augintinio Šuns Dantų Šepetėlis, Dantų Šepetėlis Minkštas Gumos Dantų Priežiūros Šepečiai Šunims, Blogas Burnos Kvapas Totorių Valymo Naminių Gyvūnėlių Priežiūros Priemonės

w79705

€2.28

Nauja prekė

Medžiagos: Šuns dantų šepetėlis rankena, pagamintas iš gumos. Non-slip dizainas, patogus laikyti. Nailono Šilko Plaušeliais, švelnus ir nekenkia augintinio dantys, tinkamas pasirūpinti dantų. Kabo skylė dizaino, gali būti pakabinama, lengva laikyti.

Dydis ir Pakuotė: 17*2.3 cm/6.7*0.9 colio.

3-dvipusis Šepetėlis Dizainas: Padaryti valyti savo augintinio dantys vieną, sklandų judesio lengviau nei bet kada. Tiesiog pridėti savo augintinio mėgstamiausių šunų dantų pasta ir šepetėliu iš karto! Tai paprasta!

Poveikis: Dantų higiena yra labai svarbus, kai kalbama apie šunų ir augintiniai, kurie mėgsta kramtyti, kramtymas, ir snacking. Mūsų mažylis dantų šepetėlį 4-pack bus padengti jūsų augintinio poreikius mėnesių į priekį.

Žymos: www.reefaquarium.lt, www.reefaquarium.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai

Tipas Trijų Pusių Šunelis Teethbrush
Ilgis 17*2.3cm/6.7*0.9inch
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Šunų dantų šepetėlis
Produkto Naudojimas Valyti augintinio dantų
Spalva Mėlyna,Violetinė, Oranžinė, Balta,Žalia
Medžiaga Plastikiniai
Taikoma Šuns Veislė Didelis Šuo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai