Orgonite Pakabukas Om Simbolis Karoliai Chakra Gydymo Energija Karoliai Meditacija Papuošalai Rankų Darbo, Profesinės Dropshipping

w79981

€3.28

Nauja prekė

Orgonite Pakabukas Om Simbolis Karoliai Chakra Gydymo Energija Karoliai Meditacija Papuošalai Rankų Darbo, Profesinės Dropshipping

Aprašymas: 100% visiškai naujas produktas

Medžiaga: Natūralus Akmuo

Matmenys: 10mm*35mm,grandinės ilgis 64cm(apytiksliai )

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Pastaba:

1. Kaip mes visi žinome, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos įvairiais būdais, faktinis projekto spalva gali šiek tiek skirtis nuo paveikslėlyje.

2. Prašome ignoruoti dydžio. Kartais masto gali būti siauresnis, nei tai, ką mes apibūdiname. Kinija yra paprastai mažesnis nei Europoje ir Jungtinėse valstijose. Todėl, prašome nuolat atstumas 1-3 cm.

3. Jei jums kyla kokių nors sunkumų renkantis dydį, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes suteiksime jums keletą pasiūlymų, bet nuoroda tik.

Komplektą sudaro: 1 vnt karoliai

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Žymos: Kaklo Pakabukas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliai Pakabukas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Kaklo Pakabukas

Metalų Tipas NĖRA
Karoliai Tipas Kaklo Pakabukas
Modelio Numeris /
Grandinės Tipas Gyvatė Grandinės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Madinga
Lytis Unisex
Medžiaga Metalo

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai