Pigūs Tiulio Audinio Siuvimo Vaikų Suknelė Star Akių Audinio, "Pasidaryk pats" Spalvinga Fone Apdailos 45*135cm/Vnt TJ0167-2

w80273

€2.47

Nauja prekė

Produkto Pristatymas

Prekės numeris :TJ0167 Pavadinimas:Blizgučiais akių nėrinių audinio Dydis:45*135cm 1 vnt 45*135 cm = 0.5 metrų 2 gabalus 45*135 cm = 1 kiemas 3 vnt 45*135 cm = 1.5 metrų ir t.t . Plotis 135 cm, kuris yra fiksuotas. Naudojimas:suknelė,tutu marškinėliai quilting,kratinys, vaikams, drabužiai,lėlės,užuolaidų,pagalvėlių, namų dekoravimo, siuvimo ir t.t. jei užsakymą, 2 vnt. ar daugiau, tai yra VIENAS ištisinis gabalas.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

1).Dėl rankinio pjovimo, prašome leisti, kad tai bus klaida, apie 1 cm. 2) šiek tiek spalvų skirtumas gali būti dėl šviesos, kameros ir įvairių vaizdo parametrai. 3) Jei norite atšaukti užsakymą, prašome pasirinkti vieną priežastį "pirkėjas nenori pirkti", todėl jūsų pinigai gali būti grąžinti iš karto. 4)Jei pasirinksite siunčiami ekonomikos laivybos metodą, Pristatymo laikas, bus nedelsiant, Prašome būti kantriems laukti, Nereikia atidarymo ginčus, Beveik pirkėjai gavo savo paketus net ir tai yra šiek tiek lėtai. Jei turite kokių klausimų po to, kai gauti savo sklypo, prašome nedvejodami susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes tikrai suteiks jums labiausiai tinkamą sprendimą. Tikimės, kad jums yra malonus apsipirkimas mūsų internetinėje parduotuvėje!

Kelių Spalvų

Kelių Spalvų

Žymos: Audinys, Namai Ir Sodas, Pigus Audinys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Audinys

Spalva 16
Prekės Pavadinimas Xintianji
Megztas Modelis Ataudų
Svoris 28g/㎡
Prašymas palaidinė, marškiniai, suknelė, sijonas, "PASIDARYK pats"
Stilius mados mielas
Kilmės Kinija
Suede Audinio Tipas TJ1067
Produkto Tipas Kitas Audinys
Medžiaga Poliesteris
Technics Audiniai
dydis 45*135cm/piece
Plotis 135cm
Modelis Paprastas Dažyti
Funkcija Kvėpuojantis
Neaustinių Technics Smaigstytinis
Tipas tiulio audinys
prekės numeris TJ1067

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai