Tcare 1Pair Gelio Padas Pėdos Rankovėmis Pėdos Pagalvėlės priekinių kulniukų Skausmas - Metatarsalgia, Morton ' s Neuroma, Padų Karpos Corns

w80802

€2.49

-1.67

€4.16

-40 %

Nauja prekė

Ypatybė:

1. Sugeria Smūgio & frictions, mažina spaudimą iš waliking, veikia pagalvėlės, ramina ir apsaugo manikiūras.beautiful.

2. Minkštas gelis spandex Pėdos Pagalvėlės išvengti skausmai ir skausmai, susiję su Metatarsalgia, sausgyslių, artritu, diabetu, Morton ' s Neuroma priekinių kulniukų skausmas. Gali būti dėvimi su įvairių batai įskaitant aukštakulnius ir bėgimo bateliai tiek vyrams, tiek moterims.

3. Minkšto silikono gelio pagalvėlės padeda sumažinti spaudimą nuo kojų pirštų ir pado vidurį, o suteikti maksimalų komfortą visą dieną ir smūgio absorbcijos, jautrių audinių tuo pėdos.

4. Kamuolys koja Gelio Pagalvėlės Batų Įdėklai ir Putų Pagalvėlės suteikia dar pasiskirstymas slėgio priekinių kulniukų zonoje. Stop kojų, stumdomas į priekį.

5. Puikus pagalvėle galimybes, tačiau vis dar pakankamai plonas nešioti su jūsų reguliariai avalynė pagal kojinės arba kojinėms.

Priekinių kulniukų skausmas yra daugiau nei tiesiog "skausmas į koją." Tai gali sukelti RIBOTO JUDUMO, tai reiškia, kad jums praleisti ant kasdieninę veiklą, jums patinka: mankšta, siuntinys, išlaikyti darbe, ar net pažaisti slėpynių. STOP SĖDI NUOŠALYJE! Kamuolys pėdų pagalvėlės imtis spaudimo savo jautrus vietoje, leidžia jums atgauti savo originalią žingsniuoti.

Dydis:

M: 8.8*6cm / 6.346*2.36 colių

L: 10*6.5 cm / 3.93*2.56 colių

Komplektą Sudaro:

1Pair * priekinių kulniukų Pėdos Pagalvėlė Kamuolys Padas

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Tcare
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dropshipping Taip
Modelio Numeris A0933
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai