Kūrybos 3Pc/daug Kūrybos Spalvingas Skėtis Formos tvirtinimo prie Sienos Raktų pakabukas Stovas prie Sienos Kablio Pakabos, Virtuvė Dekoratyvinis Organizatorius

w81550

€0.96

Nauja prekė

3pcs/set Mielas Skėtis Wall Mount Raktų pakabukas Sienos Kablys, Pakaba Organizatorius Patvarus

Gerbiami ebay Klientai,

Sveiki atvykę į mano parduotuvę?!!

Jei jūsų prekė dar negali atvykti laiku arba turi kokių nors problemų, apie elementą. Prašome nedvejodami kreipkitės į mane pirma, aš pabandyti mano geriausia padėti ją išspręsti artimiausiu metu.Prašome nepalikite neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys mus, kol jums susisiekti su manimi išspręsti problemą.

Ačiū už jūsų dėmesį ir pirkti.

Aprašymas:

Su 3m lipnia juosta, lengva klijuoti ant sienos tvirtai.

Dviejų rūšių diegimo būdą, jis gali būti naudojamas kaip kabliukas arba nedidelį indą ant sienos.

Skėtis modelis pakankamai stiprūs surengti savo raktus ir kitų dalykėlių.

Mažas dydis, 3pcs pakuotėje, įvairių spalvų.

Idealiai tinka virtuvės, vonios, prieškambario, miegamojo, stalo pusėje, ir t.t. apdaila.

Specifikacija:

Tipas : Skėtis Sieninio Laikiklio

Medžiaga : PP

Tipas: A: Raudona+rožinė+geltona, B: Žalia+mėlyna+violetinė

Kiekis : 3pcs

Dydis : 2*11*10.5 cm

Paketas Apima:

3*Sienos kabliukų

3*Dual side lipnia juosta

MOKĖJIMO BŪDAS priimame tik mokėjimo PayPal. Visi mokėjimai yra tikėtini per 7 dienas po paskutinio laimėti aukcione, yra uždarytas. Ne mokėjimo ginčas bus atidaryta jei visiškai apmokėti, nėra gauta.

Prekių PRISTATYMAS ir ĮTEIKIMAS Visi daiktai bus išsiųsti per 3 darbo dieną po apmokėjimo gavimo. Prekės bus vežamos iš Kinijos per China Post". Pristatymo laikas gali skirtis dėl skirtingų šalių, švenčių dienomis, muitinės klausimų, logistikos priemones ir kt. Jūsų supratimas bus labai dėkingi. Paprastai tai trunka 20-45 dienas, Jei greitai, tai bus pristatomos per 25 dienas, Jei lėtai, ji bus pristatomos per 45 darbo dienas. Tai priklauso nuo pašto tarnybos & muitinės Efektyvumo kitoje šalyje. Jei jums nėra gavę siuntą, per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

GARANTIJA ir GRĄŽINIMO 30 dienų pinigų grąžinimo ir 1 metų replacment garantija. Mes visiškai garantuoti, mūsų daiktų. Visos prekės yra visiškai naujos būklės jei nenurodyta kitaip, kitur aprašymas Visas deklaracijas - sugedęs arba kitaip - turi būti iš anksto patvirtinti. Prašome susisiekti su mumis ir gauti RMA numerį ir grąžinimo adresas, prieš išsiunčiant prekę atgal. Visais atvejais, pirkėjai moka laivybos mokesčius savo sąskaita grįžti į produktų keitimo ar grąžinimo. Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.

ATSILIEPIMAI, Kad KIEKVIENAS KLIENTAS BŪTŲ 100% PATENKINTAS, visada yra mūsų pagrindinis tikslas. Dėl klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, wel bus malonu jums padėti. Jei dėl kokių nors priežasčių esate svarsto suteikti Neutralų ar Neigiamą arba mažai DSR(4 žvaigždutės arba žemiau), ar kreiptis į mus ir suteikia mums galimybę aptarti savo rūpesčius pirmas. Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad KIEKVIENAS KLIENTAS būtų 100% PATENKINTAS ir išspręsti bet kokią problemą už jus. Jeigu esate patenkinti produkto gavote, palikite mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių DSR.

Žymos: Sandėliavimo Turėtojai & Lentynos, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Turėtojai & Lentynos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, stovas prie sienos, laikiklio stovas, Raktų Pakabukas Stovo

Taikomas Vietos gyvenamasis kambarys
Diegimo Tipas Prie Sienos Tvirtinamas Modelis
Modelio Numeris Kūrybos Sieninio Laikiklio
Medžiaga Kita
Nėra. Pakopų Vieną
Tipas Vonios Lentynos
Klasifikacija Ne-sulankstomas Stovas
Funkcija Įžuvinti
Naudoti Įvairenybės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai