VIVIDCRAFT 2vnt Abėcėlės Raidžių Trafaretai Šabloną Tapybos Scrapbooking Įspaudas Štampavimo Albumą Kortelę "PASIDARYK pats"

w81557

€2.48

-2.12

€4.60

-46 %

Nauja prekė

Produkto Aprašymas

Savybės: Pagamintas iš tvirtos medžiagos ir unikalus dizainas. Tinka pigmentinio rašalo klaviatūra, purškimo, rankų tapyba,audiniai,sienos,baldai,apdaila. Tuščiaviduriai iš dizainą suteikia jums puikią patirtį dekoravimo. Tai yra taip pat gera priemonė padaryti nuotraukų albumą kortelę. Techniniai duomenys: Tema: Tapybos Trafaretas Medžiaga: PET Plastikas Spalva: Balta Dydis: app.14x13cm/5.51x5.12in Kiekis: 2 Vnt Paketą įeina:2 x Tapybos Trafaretas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.) Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Išsamiai Šiltas Priminimas 1.Sveiki atvykę į didmeninės ir lašas laivybos ,Jei jums užsisakyti ir mokėti,mes suteikiame jums VIP kortelės ir dovanų. 2.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo. Mes turime padaryti viską, siekiant padėti jums.

Žymos: Trafaretai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Trafaretai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Trafaretai

Modelio Numeris /
Prekės Pavadinimas VIVIDCRAFT

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai