(JM3GJSS) Garmin Vivofit 3 Juostos Pakeitimas Apyrankės Dirželio Aksesuaras su Metalo Sagtimi Garmin Vivofit 3/Vivofit Jr

w81972

€1.65

-0.82

€2.47

-33 %

Nauja prekė

100% Aukštos kokybės,sveiki atvykę į užsakymą, Skirtingas spalvas, skirtingas požiūris į gyvenimą! Spalvinga rankogaliai, spalvingas gyvenimas!

Šis punktas netaikomas būti tracker.

Punktas apima 1pcs Apyrankę, Garmin Vivofit Tik 3. ( Tracker nepridedami ). Pranešimas: Garmin Vivofit 3. Ne dėl kitų modelių!

1.VISAME PASAULYJE LAIVYBOS 2.Kad tvarkomi timly po mokėjimo tikrinimo. 3.Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. 4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis ,ypač per atostogų sezoną.

5.Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo ,prašome susisiekti su mumis,mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis, kaip possiable su atsakymą.Mūsų tikslas-klientų satisfication!

PLS DĖMESĮ, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausią klientų aptarnavimą.

Aš esu čia, kad padėtų jums, jei jūs turite bet kokius klausimus, prieš ir po pirkimo. Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs turite malonaus apsipirkimo patirčiai su mumis.

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, reikmenys prekės, užsegimas piniginei, priedai "pasidaryk pats"

Medžiaga Aukštos Kokybės Silikono
Suderinamumas Viskas Suderinama
ne nerimauti grąžinti 2 mėnesius
Įspėjimas Neapima žiūrėti
Kalbos lietuvių
Funkcija Passometer
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Baaletc
Pritaikymas Garmin Vivofit 3/Vivofit JR
Dizainas reguliuojamas ir sagtis
Tipas Riešo Dirželis
Spalva 9 spalvų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai