Apvalių Formų Duonos Tikrinimo Rotango Krepšys Su Peiliu Grandiklis Tešlos Duona Profesinės Fermentacijos Krepšelį Ktichen Kepimo Įrankiai

w82170

€1.06

-0.36

€1.42

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

1. Puikus meistriškumo: gražus rankų darbo krepšelis, naudojamas natūralus, pintais, visiškai nemokamai nuo dažų ir be chemikalų. Geriausia už sveiką amatininkas duona.

2. Rakštis-laisvai, sklandžiai ir non-stick: Kruopščiai paruošta visada atskleisti lygaus paviršiaus. Pakankamai dulkių, tešlą bus lengviau likti formos, taip pat slydimo atlikti sklandžiai ant kepimo paviršiaus.

3. Funkcinės lino lainerio: Atsitiktinis audinio įdėklas yra pagamintas iš aukštos kokybės medvilnės, lino medžiaga, kuri yra naudinga tešlai išlaikyti formą ir geriau fermentacija. Duona, įrodančius, krepšelio su lino linijinės įrodyta, kad vytelių drėgmę nuo paviršiaus traškūs turas plutelė, tešlą pašalina ir spaudai gražiai, lazdos,, mažiau dulkių, mažiau miltų ant įrodyti, krepšius laikui bėgant. Tada galite iškepti kepalas su traškia, traškus pluta ir purus viduje.

4. Protingas priežiūros metodus: Tai yra natūralu rotango produkto, jums gali jaustis kvapas natūralus rattanwhen, kai jį gavo, tiesiog nuplaukite vandeniu kelis kartus ir palikti išdžiūti prieš naudojant. Prieš dėdami į tešlą, prašome pabarstyti sluoksnį sausų miltų tikrinimo krepšelį neleistų klijuoti. Po kiekvieno naudojimo, bakstelėkite tikrinimo krepšelį švelniai purtyti iš miltų, likusias spragas krepšelį. Tada nuplaukite krepšelį su švaraus vandens ir laikykite jį sausai išvengti pelėsių.

5. Didelis telpa dydis: Aout 8.3*6*3.1 colių(21*15*8 cm. Į paketą įeina 1*krepšelis, 1*duonos nevykęs, 1*sviestas šepetys, 1*skalbiniai įdėklo medžiaga, 1*tešlos grandiklis.

Specifikacija:

Dydis: apie 8.3*6*3.1 colių(21*15*8 cm)

Pakavimo Sąrašas:

1*Krepšelio

1*Duonos Nevykęs

1*Sviestas Šepetys

1*Skalbiniai Įdėklo Medžiaga

1*Tešlos Grandiklis

Žymos: Laikymo Krepšiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saugojimo Krepšiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Laikymo Krepšiai

Funkcija Eco-Friendly
Tipas 1 Funkcinės lino linijinės
Modelio Numeris Duona rauginama krepšelio
Drop laivyba Parama
Medžiaga Kita
Pavadinimas Kepimo reikmenų rinkinį
Naudoti Kita
Tipas Rakštis-nemokamai
dydis about 8.3 x 6 x 3.1 inch

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai