35 & Pasakų Tortas Topper 35 Gimtadienio Tortas Topper - 35-osios Šalies Tortas,Aukso Blizgučiai Scenarijų Apdaila

w82227

€3.13

-0.16

€3.29

-4 %

Nauja prekė

Medžiagos: H vps Q uality Cupcake rėžtuvės Dydis: plotis-15cm x didelės 9.5 cm

Bendras ilgis :maždaug 3"

Jie yra pagaminti su kokybės blizgučiai kortelės, yra 7 ryškių spalvų. Jūs galite susisiekti su manimi daugiau informacijos *** pastaba *** (Tai išsamus ekranas visos spalvos, šie produktai nėra įtraukti į užsakymo)

>>Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar rūpesčių, prieš ar po jūsų pirkimo. Mes esame įsipareigoję savo 100% pasitenkinimo.

Apmokėjimas:

>>Mes priima kredito korteles, realaus laiko banko pervedimus ir neprisijungęs mokėjimai. galite pasirinkti vieną iš jų už tai mokėti.

Pristatymas:

>>Mes turime daug vežimų. tiekiame su DHL, EMS, hongkong post ,singpost, swisspost, kelrodis, laivybos ir t.t.. asortimentą, nemokamas pristatymas, Mes pasirinkti kitą pristatymo pagal skirtingų šalių, siekiant užtikrinti, greičiausias produktą į savo rankas.

Grįžti Santvarka:

>>Jei norite keistis prekės, kurias gavote, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo tvarka. jūs turite mokėti papildomus mokesčius. ir, atkreipkite dėmesį į elementus, nuolat grįžta į pradinę padėtį.

Atsiliepimai:

>>Nuo jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi. mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų daiktų. mes tikrai tikimės, kad jums patinka. jei nesate patenkintas, rašykite mums, mes padarysime viską, kad paslauga jums iki 24 valandos.

Susisiekite su mumis:

>>Jei turite kokių nors klausimų ar reikia padėti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus! Ačiū!

Žymos: Tortas Dekoravimo Reikmenys, Namai Ir Sodas, Pigūs Tortas Dekoravimo Reikmenys, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Tortas Dekoravimo Reikmenys

Kilmės KN(Kilmės)
Modelis Numeris
Proga Valentino Dieną
Medžiaga Kartonas
Modelio Numeris 35 & Pasakų Tortas Topper
Prekės Pavadinimas SPORTO PROTO

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai