72 vnt./daug "PASIDARYK pats" Mielas Grynas Saldainiai Spalvos Kampas, kraft Popierius, Lipdukai, Foto Albumų Rėmo Apdaila Scrapbooking

w82775

€1.16

-0.29

€1.45

-20 %

Nauja prekė

1.Popierius, lipdukas yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų

2.Mūsų gaminiai yra aukštos kokybės

3.Mūsų gaminiai yra labai populiarus Kinijoje

4. Jūs gausite tą patį albumą su nuotraukomis

5. Dydis: apie 12.4*9 cm (4.89*3.54 colių )

6. Pakuotė: 3 lapo lipdukas( = 72 vnt.)

Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę. Jei turite didelį užsakymą, mes suteiksime jums specialią nuolaidą.

Prašome patvirtinkite, kad informacija, prieš perkant prekes, tokias kaip adresas ir telefono numeris. Jei esate Rusija, prašome pateikti mums jūsų pilnas vardas, pavardė.

Jei negavote prekės, būkite kantrūs. Neatidarykite ginčų.

Jei kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašyti laiškus, palikti žinutes ar pasikalbėti su jav dėl prekybos vadybininkas, bet taip, galite susisiekti su mumis. Mes išspręsti problemą jums laiku. Gali jums malonu apsipirkti.

Pakuotė:

72 Vienetų (3 lapas )lipdukas (Multicolor - atsiųs sumaišoma ir atsitiktinai)

1. Prekės bus išsiųstos per 1-7 darbo dienas po to, kai mes patikrinti jūsų mokėjimą.

2. pristatymo laikas priklauso nuo paskirties. Retais atvejais, griežtai užsakymą padarys pristatymo laikas šiek tiek ilgiau. Prašome palaukti.

3.Mes nesame atsakingi už bet vietos muitų ar mokesčių. Prašome patikrinti savo ADRESĄ atsargiai, kai tvarkymo tvarka.Paprastai tai trunka 18-35 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 8-12 darbo dienų iki Express".

4. Kartais ji galėtų būti ir ilgesnis dėl blogo oro, laiko švaistymas muitinės klirensas. Taigi, prašome palaukti, kantriai, kai jums nereikia gauti savo pozicijos dėl laiko.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo jūsų dėl kokios nors priežasties. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas,ir pirkėjas turi būti atsakingas už laivybos mokesčiai grąžinti elementą.

Žymos: Nuotraukų Albumai, Namai Ir Sodas, Pigūs Nuotraukų Albumai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, kampe, kraft popierius, lipdukai, lipdukai nuotraukų albumas, kampe tvirtasis

Modelio Numeris Foto Kampe Lipdukai
Nuotraukų Saugojimo Kiekis <80
Privalomi Perfect Privalomas
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Lipni Tipas
dydis Other
Stilius Kita
Naudojimas Vaikų Nuotraukų Albumas
Dangos Medžiaga PVC

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai