Šveitimo Padas - 4 colių Poliravimo Padas lipnios Disko Pramonės Sunkiųjų Nailono Valymo priemonės

w82790

€3.29

-0.83

€4.12

-20 %

Nauja prekė

Produkto Pavadinimas: 4 Colių Šveitimo Padas Pramonės Sunkiųjų Nailono Valymo Servetėlės

Techniniai duomenys:

Spalva: žalia rupi,raudona terpė,pilka bauda

Forma: apvalus Dydis: 4 colių 100mm

Naudojimas: Švari, lenkijos, rūdžių, šerpetų pašalinimas, gali visiškai pašalinti paviršiaus įvairių medžiagų, purvo, rūdžių ir nuodegų ir kitų priedų. Plačiai naudojamas mechaninė techninės priežiūros ir valymo darbus, aliuminio, vario, nerūdijančio plieno, poliravimo ir poliravimo gydymo suvirinimo valymas, pjovimo pėdsakų valymas, šerpetų pašalinimas ir kitų didžiųjų naudoti.

Pakuotė: 3pcs x šveitimo padas

Apie Mus

PaperPad Abrazyvai Co.,Ltd", įkurta 2006 metais, - tai profesionalus gamintojas, dirbančių mokslinių tyrimų, vystymo, gamybos, pardavimo ir aptarnavimo švitrinis popierius, šlifavimo trinkelės, putų pagalvėlės, ir kitų įvairių priedų, šlifavimo, šlifavimo ir poliravimo. Mes esame įsikūręs Sudžou su patogi prieiga. Mūsų kompanija užima plotas 6000 kvadratinių metrų, ir dirba 50 darbuotojų. Pastaraisiais metais mes pristatėme keletą modernių gamybos įranga. Griežta kokybės kontrolė atliekama kiekvieną procedūrą nuo medžiagos gavimo, perdirbimo ir bandymų pakavimo. Mūsų patyrę darbuotojai yra visada prieinamas, kad aptarti jūsų poreikius ir užtikrinti visišką klientų pasitenkinimą. Mūsų produktai yra parduodami ir namuose, ir užsienyje. Mes taip pat sveikiname N E M o O D a M užsakymus. Ar pasirinkimas esamą produktą iš mūsų katalogo arba ieško inžinerijos pagalba jūsų prašymą, galite kalbėti su mūsų klientų aptarnavimo centro apie savo tiekimo reikalavimus.Įsiliejimo į verslo principas abipusės naudos, mes turėjo gerą reputaciją tarp mūsų klientams, nes mūsų puikus paslaugų, produktų kokybę ir konkurencingas kainas. Mes nuoširdžiai sveikiname klientų namuose, ir užsienyje, bendradarbiauti su jav dėl bendros sėkmės.

Tai, ką mes siūlome

Poliravimo Padas Šlifavimo Diskas Šlifavimo Diržo Gręžimo Šepetys

Gumos Trintukas Varantys Pramonės Šveitimo Padas Šlifavimo Kempinės švitriniu popieriumi Sąsaja Padas Šlifavimo Padas Laivybos ir perduoti Visi straipsniai yra sandėlyje,mes išsiųsti prekes 1-3 darbo dienas po to, kai gavo mokėjimo. Mes naudojame standartinis pristatymas paslaugų iš Kinijos. Paprastai ji trunka 8-12 darbo dienų, Jungtinės amerikos valstijos,10-22 darbo dienas visame pasaulyje. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis pirmą, o ne atidarymo atveju. Mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, ir suteiks jums geriausią sprendimą. Iš anksto dėkoju.

Žymos: Abrazyviniai Įrankiai, Įrankiai, Pigūs Abrazyviniai Įrankiai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Abrazyviniai Įrankiai

Prekės Pavadinimas VIBRATITE
Pakuotė 3pcs
dydis 4 inch
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo
Modelio Numeris 4 colių
Tipas Šlifavimo Padas

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai