Universalus Nešiojamas, Sulankstomas Automobilių Veltinio Audinio Sulankstomas talpinimo Organizatorius Atveju Auto Multi-naudoti Įrankius, Automobilį Organizatorius Lauke Maišeliai, Dėžutės

w82961

€2.46

-0.5

€2.96

-16 %

Nauja prekė

Techniniai duomenys:

Tipas: Car Boot Organizatorius

Medžiaga: Veltinis audinys

Spalva: Pilka

Kiekis: 1pcs

Matmenys: apie 49*16*24cm/19.3*6.3*9.45" (1 colis = 2,54 cm)

Svoris: 270g/9.52 oz

Pakuotė:

1* Automobilių Saugojimo Krepšys

Savybės:

Car Boot Organizatorius - Puikus užtikrinti automobilio įrankių ar kitų bitai ir vienetų, ir šis krepšys funkcijos kablio kilpa juostelės, kad jį sustabdyti nuo stumdomas aplink transporto priemonių įkrovą.

Aukščiausios Kokybės, Pagamintas iš tamprios kilimų medžiagos, ilgaamžiškumas ir atsparumas dėvėjimuisi ilgesnį laiką naudoti.

Fiksuotos Formos - Fiksuota forma, kad jūsų liemens daugiau švari ir tvarkinga. Apsaugo jūsų buteliai, pet prekės, įrankiai, įrenginiai nuo sukti aplink savo kamieno. Dydis yra universalus, tinka visų rūšių automobilio modelį.

Sulankstoma Dėžutė - Aukštos kokybės sulankstomas langelį, po to, kai išmestas, galite sutaupyti vietos. Galima naudoti automobilyje, namuose ir lauke.

Nešiojamų Dizainas - Su rankena, praktiškas, patvarus ir anti-purvinas, lengva naudoti, baudos kūrinys, stiprus funkcionalumą, didelės apimties apdailos talpa, kempingas arba išvyka gali būti naudojamas.

Žymos: Dėklai & Dėžes, Namai Ir Sodas, Pigūs Dėklai & Dėžes, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dėklai & Dėžes

Stilius Modernus
Talpa Kita
Produktas Kita
Formos Daugiakampio
Prekės Pavadinimas faroot
Medžiaga Kita
Funkcija Lankstymo
Grotelės Kiekis 1Pcs

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai