Pakeitimo Watchband Dėl KOLEGA Žiūrėti 41mm 46mm Apyrankę ant Riešo Dirželis KOLEGA Žiūrėti Juosta 41mm 46mm Laikrodžių Apyrankės Juostelės

w83123

€1.64

Nauja prekė

Aukštos Kokybės ir Klasikinis Dizainas Medžiaga: Silikonas Suderinama su KOLEGA Žiūrėti 41mm /46mm Spalvos: 10 spalvų Klasikinis stilius pakeisti pirminį žiūrėti juostos Funkcija: Sukurtas kaip pakeisti dirželį KOLEGA Žiūrėti 41mm /46mm Lengvai valomas,nereikia jaudintis, nyksta Galima ir vyrams, ir moterims, kai sportas, pažintys, susirinkime ir pan Reguliuojamas watchband dydis gali būti koreguojama, atsižvelgiant į aplinkybę, atskirų riešo, tinka beveik visiems. Lengvas ir patogus, suteikia komforto patirtis, kai jūs naudotis, miegoti ir už jos ribų. Pakuotėje: 1 x Silikoninis Riešo Dirželis ( Ne Žiūrėti )

Sveiki atvykę į Sandycc Parduotuvėje !

Mes tiekimo labiausiai prieinamą mada aksesuarai ir electolics jums ! Paruoštas Akcijų ir Shippment per 48 Valandas ! Mes tiekiame aukščiausios kokybės kainą ir geriausias paslaugas ! jei jums nėra satified su mūsų produkto , tiesiog jaustis laisvai pateikti mums savo pastabas ir mes nuolat gerinti mūsų paslaugas . Ačiū !

Žymos: Watchbands, Laikrodžiai, Pigūs Watchbands, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, Watchbands

Grupė Medžiagos Tipas Silikono
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Kuxuanbao
Elemento Tipas Watchbands
Sąlyga Naujas su žymės

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai