Greitas Įkroviklis Greitas USB Sieninis Įkroviklis Įkroviklio Adapteris 5V 1A Vieną USB lizdą Greito Įkroviklio Lizdas Kubas "Xiaomi" iPhone Samsung

w8368

€0.32

-0.11

€0.43

-25 %

Nauja prekė

Savybės:

Premium Performance: USB išėjimas su suminė srovė 5V/1A ir input 100-240V leidžia jums įkrauti mobiliuosius prietaisus vienu metu dideliu greičiu.Ji tikrai gali sutaupyti jūsų laiką.

Saugos užtikrinimo: USB Sieninis Įkroviklis turi apsaugos sistemą nuo per įkrovimo, nei srovių, nei šildymo. Kroviklis automatiškai sustabdyti įkrovimą, kai galia yra pilnas, kurie gali maximumly apsaugoti savo prietaisą.

Lengvas:Namų įkroviklis adapteris leidžia įkrovimo namuose ar biure per USB kabelį. Tiesiog prijunkite USB kabelį ir įjunkite adapterį į sieną. Kompaktiškas, lengvas, patogus nešiotis, stilingas, lengva laikyti.

Universalus: Multi-Spalvos gali atitiktų visus usb kabelis laido, ar atitinka jūsų telefonams. Galite pasidalinti jomis su savo meilužiu, šeimos ar draugų. sustiprinti savo santykius.

Techniniai duomenys:

Spalva: Balta

Įėjimo parametrai: 100 (V)

Išėjimo parametrai: 5 (V)

Tipas : Tiesioginis mokestis

Įkrovimo srovė: 1000 mA)

Baterijos tipas : Ličio baterija

Sąsaja : USB

3C pažymėjimo numeris :2016010907904560

Pakuotė:

1 x Europoje Siena Çkroviklio

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis. Ačiū!

Žymos: Mobiliųjų Telefonų Krovikliai, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Mobiliojo Ryšio Telefonų Krovikliai, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Mobiliųjų Telefonų Krovikliai

Kokybės Sertifikavimo NĖRA
Maks. Išėjimo Galia 12W
Išvesties Sąsaja 1 Uostą
GaN No
Prekės Pavadinimas OCDAY
Maitinimo Šaltinis USB
Taikyti Greitas Mokestis Protokolai Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai