Aukštos Kokybės 586 Juoda Silikono Nemokamai-Tarpinė Vandeniui Naftos Atsispirti Aukštos Temperatūros Klijų Remontas Klijai 55g

w83998

€3.13

-0.99

€4.12

-24 %

Nauja prekė

Kulka Taškų:

1、Automobilių ir motociklų hermetikas: Ji turi puikų viscoelasticity ir slėgio atsparumas, atsparumas vandeniui, naftos atsparumas, atsparumas smūgiams ir anti-senėjimo. Jis yra plačiai naudojamas variklio, kėbulo ir pagal-suvirinimo siūlių sandarinimo ir elastinga sandarinimo automobilių priekinio stiklo.

2、Medžiaga:Šis produktas yra ne džiovinimo juostelės lipnios sandarinimo medžiaga, remiantis butilo gumos. Ji turi viscoelasticity ir geras sukibimas ir atsparumas senėjimo. Jis tinka sandarinimo automobilių, autobusų kėbulai, vežimėliai, šviestuvai, grindys, ventiliacijos, oro kondicionavimo sistemų ir kniedėmis skardos spintos.

3、Panaudojimas: Tinka atsparus smūgiams lipnios sandarinimo tarp durų vandeniui membrana, kūno ir skeletas, automobilių ir grindų, klijavimui ir sandarinimui statybos ir apdailos medžiagos.

4、Produkto savybės: lengva statyti ilgalaikį klampumas, elastingumas ir sandarinimo. Žemos kainos ir platus adhesiveness. Ji yra elastinga, klijai, anti-išsiliejimo, anti-vibracijos, su gera sandarinimo ir senėjimo pasipriešinimo.

5、Pranašumą: Šis produktas gali greitai antspaudas ir remonto atidarymo įvairių formų, ir gali pakeisti sandarinimo priemonės, pavyzdžiui, paprastosios pušies medienos, popieriaus bloknotas, asbesto, metalo ir įtrūkimų.Turinčios puikias savybes sandarinimo ir nepralaidžias vandeniui、dujų ir naftos.

Aukštos Kokybės 586 Juoda Silikono Nemokamai-Tarpinė Vandeniui Naftos Atsispirti Aukštos Temperatūros Klijų Remontas Klijai 55g

Savybės & Kryptimis

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Danga gali būti pakaitalas tradicinių tarpikliai ir sandarikliai.

Taikoma į radiatorių vandens kolegija antspaudas, įvairių rūšių karteris, pavarų dėžė, ašis, jungė ir kitos dalys antspaudas, gali taip pat Tinka statinių sandarinimas automobilių、varikliai、mašinų、elektroniniai aparatai ir prietaisai ir kita įranga, butas antspaudas, pašalinkite nešvarumus nuo paviršiaus, turi būti paviršių, Po džiovinimo, klijai taikomas kaip nepertraukiamas plomba (tas pats pasakytina ir apie varžto skylės), ir išsiliejo gelis nuimamas po surinkimo.

Aprašymas:

Produkto Pavadinimas: Hermetikas

Talpa: apie 55g

Galiojimo laikas: 12 mėnesių

Darbo temperatūros diapazonas:-60~+260 ° c.

Uždarymo Slėgis:10MPa.

Savybės:

Automobilių ir motociklų hermetikas: Ji turi puikų viscoelasticity ir slėgio atsparumas, atsparumas vandeniui, naftos atsparumas, atsparumas smūgiams ir anti-senėjimo. Jis yra plačiai naudojamas variklio, kėbulo ir pagal-suvirinimo siūlių sandarinimo ir elastinga sandarinimo automobilių priekinio stiklo.

Medžiaga:Šis produktas yra ne džiovinimo juostelės lipnios sandarinimo medžiaga, remiantis butilo gumos. Ji turi viscoelasticity ir geras sukibimas ir atsparumas senėjimo. Jis tinka sandarinimo automobilių, autobusų kėbulai, vežimėliai, šviestuvai, grindys, ventiliacijos, oro kondicionavimo sistemų ir kniedėmis skardos spintos.

Panaudojimas: Tinka atsparus smūgiams lipnios sandarinimo tarp durų vandeniui membrana, kūno ir skeletas, automobilių ir grindų, klijavimui ir sandarinimui statybos ir apdailos medžiagos.

Produkto savybės: lengva statyti ilgalaikį klampumas, elastingumas ir sandarinimo. Žemos kainos ir platus adhesiveness. Ji yra elastinga, klijai, anti-išsiliejimo, anti-vibracijos, su gera sandarinimo ir senėjimo pasipriešinimo.

Privalumas: Šis produktas gali greitai antspaudas ir remonto atidarymo įvairių formų, ir gali pakeisti sandarinimo priemonės, pavyzdžiui, paprastosios pušies medienos, popieriaus bloknotas, asbesto, metalo ir įtrūkimų.Turinčios puikias savybes sandarinimo ir nepralaidžias vandeniui、dujų ir naftos.

Naudojimas naudojimas:

1. Kovoti su paviršiaus nešvarumus, riebalų ir kitų priemaišų.

2. Taikyti klijų tolygiai ant paviršiaus klijų. Palaukite 20 minučių, paviršiaus, produkto sukietintos ir tada pridėti mašina.

Danga išdžiūsta maždaug per valandą ir yra visiškai sausas ir įmonė per 24 valandas.

Sąrašas:

Hermetikas x 1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą. Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Žymos: Užpildai, Klijai & Hermetikų, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Užpildai, Klijai & Hermetikų, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Užpildai, Klijai & Hermetikų

Specialios Funkcijos Automobilio Sandarinimo Klijai
2 funkcija Apie 55g
Funkcija 1 hermetikas
Elemento Plotis 5cm
Uždarymo Slėgis 10MPa
Darbo temperatūros diapazonas -60~+260 laipsnių Celsijaus
4 funkcija Elastinga, klijai, anti-išsiliejimo, anti-vibration
Elemento Aukštis 4cm
3 funkcija Atsparumas vandeniui, naftos atsparumas, atsparumas spaudimui
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Prekės Svoris 64 g
Dropshipping Parama
Elemento Ilgio 10cm
Medžiagos Tipas Kremas
Modelio Pavadinimas Kita
Prekės Pavadinimas Automobilio Sandarinimo Klijai
Elemento Tipas Glaistai, Klijai & Hermetikų

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai