Naujas 100vnt Daugkartinio naudojimo plastikinius Maišelius Maisto Padengti Elastinga Ruožas Reguliuojamas Dubenį Dangteliai Universalus Virtuvės Wrap Antspaudas Šviežių Išlaikyti Kepurės

w84351

€2.34

Nauja prekė

Aprašymas:

Pagrindinės Savybės

[Didesnės Ir Storesnės] modernizuotos maisto dangtelio skersmuo 25cm po to, kai buvo paguldytas, kuri tinka indai, dubenys, ir jokių kitų maisto produktų talpyklų įvairių formų ir labiausiai dydžių.

[Saugos Ir sveikatos], Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės HDPE/LDPE medžiagų, netoksiškas, beskonis, draugiškas aplinkai ir saugus, todėl ji gali būti saugiai naudojama ir maisto produktų kaukės. Atsparus vandeniui, veiksmingai užkirsti kelią maisto iš vis šlapia.

[Daugkartinio naudojimo Ir Švarus] maisto padengti po naudojimo galima plauti tiesiogiai su vandens ir gali būti naudojamas vėl po džiovinimo, kurie taupo sąnaudas ir yra draugiškas aplinkai.

[Tinkamai Suvynioti] krašto kiekvienas kruopščiai paruošta skaidri maisto dangtelis yra įrengta su elastine juosta su tinkama spindulys, kuris gali wrap plokštės be pernelyg didelės įtampos.

[Multi-function] be to, kasdien išsaugojimas ir dulkių prevencija, skaidrus maisto dangtelis gali būti naudojamas lauko šalių ar piknikus padengti maistą lengva vykdyti.

Techniniai duomenys:

MEDŽIAGŲ:DTPE/MTPE

PRODUKTO SVORIS :174 G

GAMINIO DYDIS(SKERSMUO PO PLYTELIŲ):25 cm / 9.8 cm

PAKUOTĖS TURINYS

Daugkartinio naudojimo Dubenį Apima su Elastinga(100VNT) x 1

Pakuotė:

Daugkartinio naudojimo Dubenį Apima su Elastinga(100VNT) x 1

Žymos: Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Saran Wrap & Plastikiniai Maišeliai

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Liplasting
Parama Dropshipping

Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.

Panašūs produktai